Full organik sadece keşfet ve instagram reklam ile kasılmış 2.8k lik bi hesabım var ( 1k olana kadar reklam verildi gerisi keşfet ) bugün paylaştığım iki farklı video paylaşır paylaşmaz silindi. Sonra fotoğraf atmayı denedim fotoğraf silinmedi duruyor. Telif yemedim çünkü telifli bir video değil olsa bile uyarı gelirdi video telif içeriyor diye.
Tek hatamın olduğunu düşündüğüm şey fazla etkileşim almayan videoları bazen siliyorum. Örneğin ben günde iki defa ( sabah 10-12, akşam 16-17.30) arasında video paylaşıyorum bazen sabah paylaştığım video 2-3 saat içinde takipçilerimin belli bir oranına ulaşmadıysa yanı etkileşim almadıysa o videoyu siler onun yerine farklı bir video atardim. Son 4-5 günde bunu 2-3 defa farklı günlerde yaptım ondan önce hiç yapmadım. Bugün de sabah attığım video etkileşim almayınca sildim yerine farklı bir video yükleyeyim dedim direkt silinmiş, bende acaba paylaşmadım mi iki videodan daha farklı bir video paylaştım baktım ki direkt video silinmiş. Fotoğraf paylaşayım durum ne dedim fotoğraf silinmedi hatta hashtag ve kesfete de düştü (shadowban vs yemedim yanı) herhangi bir uyarı gelmeden silinmesi çok garip 24 saat bekleyeceğim bakalım yarin videolarım düzelecek geri gelecek mi?
Bu konu hakkında fikri olan ya da böyle bir sorun yaşayan varsa yorum olarak belirtirse çok sevinirim. İyi forumlar.
Edit:Sorun düzeldi arkadaşlar. Yaptıgım işlem video paylaşamadığım icin yorum ve beğeni alacak bir fotoğraf paylaştım böylelikle hem etkileşimi hemde profil ziyaretini max seviyede tutmaya çalıştım. İlk silinen videodan itibaren o fotoğraf hariç hiç birsey paylaşmadım sadece yorumlara abartı olmayacak şekilde cevapladık ( orn. 10 yorumun 2-3 tanesine cevap verdim gerisini beğendim sadece) 24 saat sonra video attığımda sorun düzelmişti. Sorunu olan arkadaslara belki yardımcı olur.
İnstagram da gönderi silinmesi - instagram iyice bozdu
4
●251
- 01-05-2019, 17:47:02aynı sorun bende de var video paylaşamıyorum fakat fotoğraf paylaşabiliyorum...
- 01-05-2019, 18:41:39Üyeliği durdurulduAynı sorun bendede var 4 gündür . Sadece gündüz paylaşım yapabiliyorum diğerlerini siliyor paylaşır paylaşmaz
- 02-05-2019, 11:21:07Keske sizde benim gibi detaylı yazsaydınızYuksel3402 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle