InstamUp.com ile Yeni Instagram Takipçileri Kazanın
175
●29.739
- 09-09-2019, 08:16:41son 2 aydır ban yememek elde değil. her seferinde düzelmiştir diyip tekrar deniyorum ama nafile. 50 kişi takip ettiriyorsun ban yiyorsun.
destek kısmına yazıyorsun iki gün sonra cevap alırsan şansına yoksa cevap verende yok. bu ay üyelik aldığıma pişman oldum. - 09-09-2019, 14:23:24İlk başlarda sistem güzeldi. Bir kaç ay kullandım. Fakat son 2 aydır hiç kullanamıyorum. Günlük tavsiye edilen limitlerin altında "20 takip günlük" gibi işlem yaptığım halde, eski tarihli hesaplar bile Engelleniyor.devamiyolda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıyorum çok geç yanıt alıyorum. Son 2 aydır memnun değilim. Sipariş verecekler bu durumları göz önünde bulundursun.
iyi forumlar. - 10-09-2019, 20:41:25Merhaba. Her kullanıcımız için 5 test günü hediye olarak veriyoruz.medetarikurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıt olup erişim tarihinizi sitede üst kısmında bulabilirsiniz.
Merhaba,grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncellikle ilginiz için teşekkür ederiz.
Evet r10 kullanıcılar için ilk alışveriş için %30 indirim yapıyoruz.Canlı desteğimize yazabilirsiniz, size promokod sağlamış olacaklar.
Sevgilerle,
InstamUp ailesi.
Merhaba,Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
S: instagram tarafından hesabın bot vs gibi gözükür mü kapanır mı illeride?
С:Günlük limitlerinizi takip etmenizi , ayrıca 'görevler' aktifken sayfanızda ek işlemleri yapmamanızı tavsiye ederiz. Güncel günlük limitleri burada bulabilirsiniz.
S: mavi tıklı hesapta aynı şekilde sıkıntı eder mi?
C:bize öm olarak hesap kullanıcı adını gönderir misiniz, yazdığınız mavi tıklı sayfa için günlük limitleri seçmeniz ve hangi ilerleme yolunu izlemeniz gerektiğini yazarız.
- 12-09-2019, 15:53:20Merhaba,devamiyolda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen kayıt olduğunuz eposta ve instagram hesabını bize yazın, hesabınızı inceleyeceğiz ve en etkili yol gösteririz. Instagram şimdi her ayrı hesap için özel önlem alabilir.
Gerekli teknik desteği verme konusunda geliştirmeye çalışıyoruz, talebinizi dikkatimize almış olduk. Anlayışınız ve sabrınız için çok teşekkür ederiz.
Ayrıca, talep göndermek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Deneyiminizi geliştirmek için sürekli olarak çalışıyoruz ve gönderdiğiniz bilgiler bunu yapabilmemize yardımcı oluyor.
Saygılarımızla,
InstamUp ekibi
[QUOTE=Takva;1075448722]İlk başlarda sistem güzeldi. Bir kaç ay kullandım. Fakat son 2 aydır hiç kullanamıyorum. Günlük tavsiye edilen limitlerin altında "20 takip günlük" gibi işlem yaptığım halde, eski tarihli hesaplar bile Engelleniyor.
Merhaba,
Bize dm olarak InstamUp servisine kayıt olduğunuz eposta adresinizi yazar mısınız.
Teşekkürler.
Saygılarımızla,
InstamUp ekibi