merhaba
kimseyi zan altında bırakmıyorum ancak ufak bi katakulli var bu takipçi işinde yazayım dedim.
şimdi gerçek türk takipçi satıyoruz diyiyorlar. evet doğru. gerçekten gerçek türk takipçi yoluyorlar.
sonra diyorlarki unfollow yani takibi geri bırakma garantisi vermiyoruz çünkü paylaşımlarınızı beğenmezseler takibi bırakabilir bir kısmı vs.
ben takipçi satın aldım bir hesaba ve paylaşım yapmadığım halde hergün satın aldığım takipçiler takibi ufak ufak bırakmaya başladı. 10 günde falan gelenlerin hemen hemen hepsi gitmiş oldu.
ee ben paylaşım yapmadımki bu takipçilerin hepsi niye takibi bıraktı?
paylaşım yapsam bile illaki hepsi bırakmaz. yüzde 20-30 bıraksın. ama paylaşım olmadığı halde niye eridi gitti hepsi?????
şimdi hiçbir instagram kullanıcısı durduk yere kendi takip ettikleri listesini kontrol edip aaa ben bunu kendi rızamla takip etmedim ne oluyo yaa diyip takibi bırakmaz. ha kıl paçino çıkarmı çıkar % 3 çıksın % 5 çıksın. ama hepsi gitmez.
peki bu iş nasıl oluyo anlatıyım size arkadaşlar:
şimdi burdan takipçi satanlar değilde onların aldığı esas kaynaklar elindeki kullanıcıların takip ettikleri kişi sayısı aşırı şişmesin diye nasılki panelle follow yaptırıyorsa aynı sistemle unfollow yaptırır.
şimdi onlarca bayi var burda hatta bayilik satanlar var. ee yüzlercede müşteri var. atıyorum Aysel isimli instagram kullanıcı organik şekilde 300 kişiyi takip ediyor olsun sonra burda ve diğer platfordaki takipçi satışlarından sonra bi bakıyo aa 500 kişiyi takip ediyo ozaman uyanıyo aa ben takip etmiyorumki bukadar kişiyi. ha uyanırsa ne olur? izin verdiği api kullanan instagram uygulamalrını kontrol eder siler. böylece bu işi yapanların ekmeği elden gider. Bizim akıllı arkadaşlar bunun için şöyle bi yol düşünmüşler
panelden yoladığın takipçi atıyorum 1000 kişi ise bunu 10 günde günde 100 erli unfollow ettir.
yönetimin buna bi çözüm getirmesi gerekli.
gerçekten unfollow aran % 20 yi geçmemesi gerekli bence geçerse ödemeyi geri yapsınlar. varsa bu şartlarda satış yaparım diyen ben satın almaya hazırım yüksek sayıda takipçi.
instagram takipçi satışı ve katakulli yöntemleri
7
●18.683
- 02-04-2015, 13:32:28Üyeliği durdurulduÖyle birşey söz konusu olamaz, yazdığınızın hepsi saçmalık. Bende bu işi yapıyorum %100 gerçek türk takipçi diyor ise adam, 1 satte hepsi bile gidebilir. Yeter ki , satan kullanıcı müşteri memnuniyeti versin , 1 haftaya kadar düşen kullanıcıları geri göndersin.Ben bile 7/24 instagram'a giriyorum bakıyorum birisini takip etmişsem bile direk çıkarıyorum örnek vermek gerekirse. 1 satte bile hepsi gidebilir, bu zaten %100 aktif olduğunu gösterir. Paylaşım yapmanıza gerek yoktur, sürekli aktif kişilerse zaten kontrol eder. Paylaşım yapmanız bir nevi daha da iyidir düşünmek gerekirse.
Yönetimin yapabileceği hiçbirşey yoktur bu konuda, satış yapanlar zaten %30-50 kadar fazla gönderim yapıyor, üstüne üstün 1-3 güne kadar düşenleri geri yolluyorlar böyle birşey söz konusu olamaz. Ozaman gidip bot takipçi alıcaksınız, birkaç ay sonra hepsi kökten düşecek. - 02-04-2015, 13:47:45Öncelikle şöyle bir olay var;
En son fotoğrafınızı 6 saat önce yüklediniz ve takipçi satın aldınız. Ben farkında olmadan sizi takip ettim ancak benim takip ettiğim kişilerden son 6 saatte sadece 2 fotoğraf yüklendiğini varsayıyorum. Bu durumda benim anasayfamda 3. sırada siz gözükürsünüz ve unfollow yemeniz gayet normaldir.
Bayilik olayına gelecek olursak adamın bayilik açabilmesi için (stabil bi sistem) en az 10k datası olması gerekir. Ve bayiler ortalama 2-3k sipariş girerler. Yani 50k datası olan bayi 1k siparişi sürekli aynı kullanıcılar üzerinden sağlamaz. Bu durumda profillerde şişme durumu da olmaz. - 03-04-2015, 14:50:55Üyeliği durdurulduKatılıyorum ve bu işi bilen birisi olarak aktif ve türk diye tabir ettiğimiz kişilerin kendi kullandığı hesaplar takipçi kazanmak için uygulamaya giriş yapıyor (yetki veriyor uygulamaya) uygulama panelinden size takipçi gönderiliyor kişide bakıyor bu adam kim? ben bunu takip yapmadım hemen unfollow yapıyım. ve unfollow ediliyorsunuz fotoğraf paylaşmanızada gerek yok herif oturuyor mesela gözünüze sizin profilinizi takip ettiği çarptı takipten çıkması pekte zor değil. Bu olayda satıcıya yükü yüklemek pekte etik değil satış yapan kişi sadece yönlendirme yapıyor üyelerin unfollow yaptığına karışamaz fakat sizin dediğiniz yanlış hocam admin panelinden takipçi çıkar yapabilir yazılım sayesinde bu mümkün fakat vicdanlı bir insan bunu yapmaz. düşüş tamamen aktif ve türk üye aldığınız için yaşanmıştır bu şekilde düşünüyorum.Mustafa Maşa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar dilerim bu arada