ukala olan yok yanlis bilgi veriyorsunuz benim bildiklerimi unuttuysan ozaman hatirlamalisin kendım kullandigim sistemi benden ıy ıbilemessin bu sistemi hazirlamak 2ayimizi aldiki basiriylada calıstık 1.5 ay kadar halada sorunsuz api limiti olabilir ama apiyi kullanim sureci hakkında bılgınız varmi ? apide saatte 5bin uzerı ıslem yapamassnz sadece gunde ortalama 20 30bin kasılır anladınızmı ?
Tamam öyleyse bunu böyle açıklamanız gerekir. Şu şekilde bu limitlere takılmıyoruz diye. Anlık olarak gönderdiğiniz istekler limit 5000'ne gelmeden api'yi blockluyor.
Sizin kullandığınız yapı anlık olarak istek yapmıyor olabilir. Söylediğin gibi sistemini bilemeyiz değil mi? Eğer çalışıyorsa sisteminiz tebrik ederim.