Instagram hesabı açmak istiyorum ancak açıldığı saniye kapanıyor, hesabını oluştururken bir sorun oluştu mesajı çıkıyor.
Toplam 3 telefondan:
Wi-Fi ile denedim
Hücresel veri ile denedim
Wi-Fi + VPN ile denedim
Hücresel veri + VPN ile denedim asla değişmiyor. Nasıl çözebilirim bunu? Şimdiden teşekkür ederim...
GÜNCELLEME:
Eski bir mail ve VPN ile durumu çözmüş bulunuyorum, herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bilgiyle kalın R10 ailesi.
Hesap açtığım an kapatılıyor, yardım lütfen!
7
●506
- 15-08-2022, 01:01:35eski tarihli hesap almak isterseniz elimde 10k takipçili projelik hesap var hocam, satın almıştım ama gerek kalmadı. Uygun fiyattan verebilirim
- 15-08-2022, 01:18:00Hemen tarih ediyorum hocam aslında çok kolay. Eski ve aktif kullanılan bir mail adresi ve aktif kullanılan bir telefon numarası ile bu işi halledersiniz. Yeni mail adresi ile yaparsanız ne kadar yaparsanız yapın kapanacaktır.. Ayrıca şunu unutmayın. Açmak istediğiniz kullanıcı adını hesap tamamen açılana kadar kullanmayın. Sonradan değiştirin.
- 15-08-2022, 01:37:58Üyeliği durduruldutelefon numarası ile açın kapanmaz bunun dışında bir çözümü var ise elimde hesap açma botu var kendi yazmış olduğum açılan hesaplar kapandığı için düşmüyorum üstüne
