Instafly üzerinden takip bırakma işlemini yaptığınızda kullandığınız ayarlar nelerdir? Takip gönderme de kolay kolay spam uyarısına düşmüyor fakat takip edilenleri çıkarmada 20 - 25 saniye, her 10 işlemde bir 600 saniye dur ve takip etmeyenleri çıkar. İşlemlerini kullandığım halde 50-100 takip edilen anca çıkarabiliyor sonrasında 6-7 kere üst üste spam uyarısı geliyor. Instagram üzerinden de şuanda kimseyi çıkarttırmıyor. Her gün aynı işlemi yapmamaktayım. 1 gün takip 1 gün çıkarma usulü ile ilerlemekteyim. Var mıdır önerisi olan?
Dipnot: Sadece bugüne özel değil 2-3 gün öncesinde de denemiştim ve MAX 100 kişi çıkarabilmiştim
Instafly Takip Bırakma İşlemi
5
●93
- 03-01-2021, 18:17:32son güncellemelerden sonra ben de aynı sorunu yaşamaya başladım bir çözüm bulamadım. süreyi de azaltsan aralıklı da yaptırsan spama düşüyor. Eğer çözümü bilen varsa konu sahibinin izniyle ben de takipteyim.
- 03-01-2021, 18:26:49Destekten Tolga hocam "İslem sürelerinizi 0-10 ve her 35 işlemde 300 bekleme yaparsanız daha az spam tespit sistemi devreye girecektir." cevabını verdi. Deneyebilirsinfarukaydln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-01-2021, 18:35:14ben gelen ayarlarda yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. aksine takip etme işleminde sıkıntı yaşıyorum. sizde takip etme bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
- 03-01-2021, 18:49:51konusu açılmışken instaflyda gönderilere yorum yapma özelliğini sorunsuz kullana bilen var mı... proxy ekledım farklı hesaplarla denedım yorumları değiştim yorumların başına karakter açma ekledim yorum yollama sisteminde belirli bir listede denedim ve etikettede denedim ne yaparsam yapayım yorum yapıldı gözüküyor fakat farklı bir hesapla yorum yapılan yere baktığımda yorum gözükmüyor spama düşüyor diye tahmin edip 2 gün sonrada denedim en sonunda virtual boxa kurup ona denicem var mı başka benim gibi yorum göndermeyi ne yaparsa yapsın kullanamayan
- 03-01-2021, 18:53:51Her 15sn 400 sn bekleHakantarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 ila 30 sn arasında işlem yap
Ayarlar 2'de sadece profil resmi olmayanlar takip edilmesin var.
Ayarlar 3 kullanmıyorum. Kullanıcı limit fazlalığına sokuyor diğer türlü.
350 ila 500 kişi çok rahat takip attırıyor. İlerisine de şahsen ben gitmek istemedim. 1-2 kere spam uyarısı veriyor sonrasında kendiliğinden düzelip takip atmaya devam ediyor.
Hiç kullanmadım hocam bilemiyorumaliberkaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle