merhabalar, geçen hafta yaptığım bir paylaşımdan dolayı (paylaşımın taciz ve cinsellik ile alakası yok) taciz ve cinsellik gerekçesiyle topluluk kurallarını ihlal ettiğim söylendi ve paylaşımım instagram tarafından kaldırıldı.
Bu sorundan önce her paylaşımım keşfete düşerken, bıçak gibi kesildi. Etiketlerim fotoğrafların altında görünüyor ancak etikete tıkladığımda fotoğrafım yeni paylaşılanlar kısmında görünmüyor ve keşfetten %1 den fazla etkileşim alamıyorum. Bu engel geçicimidir, yoksa artık bu şekilde mi olacak? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.
Etiket sorunu (yardım lazım)
4
●380
- 13-11-2019, 10:15:06Merhaba

Bu tarz engeller geçicidir, nasıl bir paylaşım yaptınız bilemiyorum fakat bir daha o tarz bir şey paylaşmamanız daha sağlıklı olabilir.
Tahminen 10-15 gün içerisinde kendiliğinden düzelir, bu süre zarfında etiket kullanmamanız daha iyi olabilir.
Ek olarak takipçilerinizden yorum vs. istemek hesabınızın etkileşim oranını arttıracağından engelin kalkmasını sağlayabilr.
Sevgiler. - 13-11-2019, 10:31:07Eklediğim fotoğrafı bulamadım, ancak ihlal icin gelen uyarıda ufak bir sekilde mevcut. İlginc bir algoritmasi var instagraminCarillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ederim.

- 13-11-2019, 10:53:44KebabMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAynı durum bende de var.Carillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-11-2019, 11:24:00Fotoğraf ihlal içeriyor, bu durumla karşılaşmanız çok doğalKebabMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

