• 10-07-2024, 18:38:42
    #1
    Kurumsal PLUS
    Meta alanı için şimdilik aylık 1.5 ila 2 milyon TL arası bir bütçem var bunu en iyi şekilde yönetebilecek bana kripto reklamları konusunda harika bir optimizasyon sağlayacak deneyimli bir reklam yöneticisi arıyorum.

    Portföyünüz ve geçmiş tecrübeleriniz ile bana telegramdan ulaşabilirsiniz kitle telegrama yönlendirilecek, aciliyetten ötürü konuya reklam giriyorum iddialı arkadaşları beklerim.

    İletişim Telegram: @CumhurTech
  • 10-07-2024, 18:44:42
    #2
    Kurumsal PLUS
    bana bir arkadaşı hatırlattınız ama hayırlısı
  • 10-07-2024, 18:46:18
    #3
    Kurumsal PLUS
    JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bana bir arkadaşı hatırlattınız ama hayırlısı
    Hakkında kısmında yazdığı gibi. Para almam, borç istemem, hiçbirşey satmam sadece hizmet alrıım :=)
  • 10-07-2024, 18:49:30
    #4
    Kurumsal PLUS
    JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bahsettiğim arkadaşta böyleydi zaten :d sizin gibi konuşur takılırdı nickin bir kısmı da benziyor zaten dediğim gibi hayırlısı tekrardan kolay gelsin
    Resmen boş yapıyorsun bu foruma ilk girişim ben para istemem veririm tekrardan söyleyeyim.
  • 10-07-2024, 18:59:51
    #5
    Kurumsal PLUS
    JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Boş yapan sensin ben değil usta söylediğin tek şey ben para istemem veririm banane la senin parandan aynı şeyleri zırvalayıp duruyorsun yok 5bin dolara canlı destek arıyorum yok mil yon tl bütçeye yönetici arıyorum vs vs vs verdiğiniz işler hakkında hiçbir detay vermemeniz klasik illegal işler forum kullanım şeklini aldığın direk 2 üyeliği vs düşündüğüm de bu forumda yeni değil eski olduğunu düşünüyorum muhtemelen hesabı silinenlerden birisisin ve konuşma tarzı diğer şeyleri de göz önünde bulundurduğum da bir tahminim var albayrak mıydı yoksa belki kuzen çıkarsınız öyle değil mi :d
    Ben ikinci kez görebileceğin biri değilim :=) Ve o dediğin kişiyi de ilana yazanlara sorduğumda CPA yapan bir 300-500 dolar cukkalayan bir çapulcu dediler bir gün bir hizmet satarsam veya birinden 5 kuruş para dahi talep edersem hesabımı anında kapatabilir yetkililer kimse tanımıyorum ve üzülerek söylüyorum ki adımı daha çok duyacaksın bildirim reklamları gireceğim yakında, iyi forumlar!
  • 10-07-2024, 19:07:15
    #6
    Kurumsal PLUS
    JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ahahaha ilana yazanlara neyi sordun usta kimse o eleman yada senin multi olman hakkında birşey söylememiş ki birde kendine çapulcu diyorsun yazık iyi forumlar :ddd
    Ağzımı bozucam ama manyak herifin tekisin sektörler bile aynı değil lisanstan 5 ayda kazandığını millet çalışanına verince çok içerlemişsin diye yorumladım.
  • 10-07-2024, 19:10:48
    #7
    İmzamdan iletişime geçebilirsiniz.
  • 10-07-2024, 23:22:57
    #8
    CumhurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Meta alanı için şimdilik aylık 1.5 ila 2 milyon TL arası bir bütçem var bunu en iyi şekilde yönetebilecek bana kripto reklamları konusunda harika bir optimizasyon sağlayacak deneyimli bir reklam yöneticisi arıyorum.

    Portföyünüz ve geçmiş tecrübeleriniz ile bana telegramdan ulaşabilirsiniz kitle telegrama yönlendirilecek, aciliyetten ötürü konuya reklam giriyorum iddialı arkadaşları beklerim.

    İletişim Telegram: @CumhurTech
    Telegram kullanmıyorum .İmzamdaki konuyu inceleyebilirsiniz.Biraz detay alabilir miyim iş aktif ise tabi ?
  • 11-07-2024, 17:39:05
    #9
    CumhurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Meta alanı için şimdilik aylık 1.5 ila 2 milyon TL arası bir bütçem var bunu en iyi şekilde yönetebilecek bana kripto reklamları konusunda harika bir optimizasyon sağlayacak deneyimli bir reklam yöneticisi arıyorum.

    Portföyünüz ve geçmiş tecrübeleriniz ile bana telegramdan ulaşabilirsiniz kitle telegrama yönlendirilecek, aciliyetten ötürü konuya reklam giriyorum iddialı arkadaşları beklerim.

    İletişim Telegram: @CumhurTech
    Selamlar.

    Yanlış anlamayın ama "iddaalı kişiler, reklam yöneticisi" yerine bu tarz bir bütçe için reklam ajanslarıyla çalışmanızı öneririm forumda bu tarz şirketler var, size ulaşıcaklardır, bu tarz bir bütçeyi daha önce reklamı düzgün yapmamış kişilere umarım vermezsiniz.

    Sevgiler.