• 14-07-2020, 01:46:35
    #1
    Herkese Merhabalar.
    Hesaplar ile yaklaşık 5-6 aydır ilgilenilmedi ve gönderi paylaşılmadı doğru düzgün bakım yapılmamıştır.
    Hesaplarımın ikisi projelik kullanıcı adındadır ve düzgün konsept ile ''kahredendurumlar'' hesabı düzgün işler çıkarabilir.
    Eğitime gideceğim için daha bu iş ile ilgilenemeyeceğimden ötürü hesapları elden çıkarma durumundayım ve ilgilenilirse güzel işler çıkarılabilir.


    1.Hesap

    Hesap adı: SATILDI
    Takipçi sayısı: -
    Kategori: Mizah
    Beğeni sayısı: Son verileri bilinmiyor.
    İlk mail varmı: Var
    Fiyat: 200 TL
    Ödeme : Ziraat veya Enpara

    Bu hesap 2019 yılının başında açılmıştır hep mizah sayfası şeklinde kasılmıştır. 5 K civarı bot vardır ve düşüşü kesinlikle bitmiştir. Geri kalan takipçileri instafly kullanarak kasılmıştır. Kullanıcı adı iş görür niteliktedir ve tek elden kullanılmıştır.

    2.Hesap

    Hesap adı: SATILDI
    Takipçi sayısı: -
    Kategori: Çekiliş
    Beğeni sayısı: Son verileri bilinmiyor.
    İlk mail varmı: Yok
    Fiyat: 100 TL
    Ödeme : Ziraat veya Enpara

    2019 Kuruluşludur. Öncelikle hesabın ikinci mailinin olmamasının sebebi, kurucu mail kendi kullandığım ve bankalarımda kayıtlı olan windowslive adresimin kayıtlı olduğu mail adresi olduğu için veremeyeceğim. Aklınızdaki şüpheyi anlayabiliyorum haklısınız ama yıllardır kullandığım mail adresim olduğu için malesef veremem. En ufak bir kuşkunuz olmasın. Fiyatı uygun tuttum bu yüzden ötürü.
    Hesabı çekiliş hesabı olarak yaklaşık 1 yıl kastım ve yarı yarıya bot var hesapta ama düşüşü kesinlikle bitmiştir 2019 yılında atmışım. en az 3 k ise instaflydan kasmışımdır yalana gerek yok var ama hepsi değil.
    Aylardır kullanmadığım için istatistik istemeyiniz, durumu ortada.

    3.Hesap

    Hesap adı: SATILDI
    Takipçi sayısı: -
    Kategori: Mizah
    Beğeni sayısı: Son verileri bilinmiyor.
    İlk mail varmı: Var
    Fiyat: 50 TL
    Ödeme : Ziraat veya Enpara

    Bu hesapta 2019 kuruluşludur ve ilk maili vardır. 1.7 K civarı bot vardır ve 500 civarı organiktir. Pek kullanılmadı ve istatistikleri bilinmiyor.

    3 Hesabı Aynı Anda Aldım Diyene 300 TL' YE tek seferde bırakıyorum.
    Tek tek almak isteyenlere pazarlık yaparım.

    Gerekli açıklamayı sayfanın başında da yaptım. Hesaplar kendi oluşumumdur ve eğitime gideceğim için artık bu işlere vaktim olmayacak.

    Whatsapp ve mesaj ile ulaşabilirsiniz, ama gün içinde yoğun olacağım için WP'dan daha hızlı iletişime geçeriz.
  • 14-07-2020, 02:47:24
    #2
    Üyeliği durduruldu
    15 k hesap icin pm alabilirmiyim