Arkadaşlar
Instagramda almak istediğim aktif olmayan yani alınabilir bir isim var. Sektörde 6 kişiye sordum; 8000TL, 2000 TL, 3000TL, 500TL, 2500TL ve 6000TL gibi birbirinden bağımsız ve absürt farklılıkları olan rakamlar aldım. Kimi güvenilir kimi güvensiz.. Kimsenin ticaretini sorgulamamak ile birlikte isteyen istediği rakamı satar alan olduktan sonra.. Almak istediğim ismi 1000TL ye alabilecek tecrübeli ve referanslı kişiler var ise bana ÖM olarak yazarsa sevinirim. Ticari bir isim değildir. İş başında kapora işlem bitince ödeme. Önce para sonra iş değil. İsteyen R10 ticari geçmişime de bakabilir.
Teşekkürler
Instagram da isim aldırılacak..!
35
●1.099
- 18-05-2020, 16:40:03Konu sahibinin izniyle aynı şekilde bende ticari olmayan bir k. adı almak istiyorum.
- 18-05-2020, 16:51:48Dediginiz gibi uğraşılırsa alınır. Sonuçta bu kişiler de uzaydan almıyor, aracıyla veya instagram üzerinden kişiler ile.. Internette birçok yöntem mevcut ancak uğraşmadan bu kadar parayı gözden çıkardım. Belirli bir kriter olmadığı için piyasada rakamlar çok değişken. Sanki alan adı alıyoruz, altı üstü alan adı kullanan bir kurumun alt nick ini alıyoruzLastNight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğe karşılık verebileceğim rakamı yazdım zaten, dileyen varsa yazar. Anlamadigim şu, birini 1000 kurtarıyor diğeri 5000 diyor.. yada biri 8000 diğeri 3000.. Akıl bulandıran bir piyasa değerlemesi oluşmuş. O yüzden insanlar da sorguluyor.
- 18-05-2020, 17:11:17bende forumdaki bir arkadaşımızdan teklif aldım. sipariş vermeye hazırlanıyorum. dediğiniz gibi çok değişken bir piyasa.. ancak domain alır gibi alamıyoruz, hatta marka tescili dahi işe yaramıyor. yabancı birkaç kaynakta facebook-instagram medya partner panelleri üzerinden taleple alınabildiğine dair açıklamalar okumuştum. bu panellere herkes erişemediği için fiyatlar muhtemelen böyle.
- 18-05-2020, 18:42:27Fiyatlar konusunda herkes maliyetini arzediyor ancak maalesef orta yol bulunmuş değil. Buraya konu açtım 1500TL, 2000 TL olarak iki rakam daha geldi. Bu kadar kişi böyle farklı bütçelerde fiyat sunuyor. Anlamadığım sürümden kazanayım deyip de uygun rakam verme yerine neden uç rakamlar ile fiyat verdikleri.. Birinin aldığı isim altın da diğeri gümüş değil sonuçta.. ikisi de aynı isim için fiyat veriyor. Piyasada bu işi yapanlar belirli bir sayıda ancak zamanla bu sayı artacak böyle giderse. Sonuçta instagram kurucusu komisyon karşılığı isim satmıyor. İsimlerin alım prosedürünü öğrenen kişiler bu bilgiyi fiyatlayıp piyasaya sunuyor. Öyle veya böyle olmazsa olmazım değil, ticari bir amaç yok, alacağım isim de aynı sekilde..Olursa da olur olmazsa da olur. Bekleyelim görelim..nokie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteriler çoğaldı..Milkovich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2020, 03:45:28Konu sahibinin izni var ise ben de aynı bütçe için PM almak isterim.
- 20-05-2020, 12:43:42Müşteriler çoğalıyor.. 😉metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğe karşılık verebileceğim rakamı yazdım zaten, dileyen varsa yazar. Anlamadigim şu, birini 1000 kurtarıyor diğeri 5000 diyor.. yada biri 8000 diğeri 3000.. Akıl bulandıran bir piyasa değerlemesi oluşmuş. O yüzden insanlar da sorguluyor.