• 01-05-2010, 13:38:21
    #10
    Bu Kadarda Olmas yaa..
  • 01-05-2010, 18:45:31
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Adamlar öyle yada böyle tutturmuşlar siteyi. çok sayıda online var. :|
  • 01-05-2010, 18:49:22
    #12
    BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamlar öyle yada böyle tutturmuşlar siteyi. çok sayıda online var. :|
    evet çok online var nasıl olabailiyor toplam 20 tane konusu olan forumda baya bir online kişi var.
  • 01-05-2010, 18:50:17
    #13
    Meta ADS Hizmetleri
    calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    250k alexa
    Adamlar hiti bizden kazandı be ali

    BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamlar öyle yada böyle tutturmuşlar siteyi. çok sayıda online var. :|
    Sanırım fake user eklentisi var. Bazılarında en son aktivitesi: Dün yazıyor.
  • 01-05-2010, 18:50:23
    #14
    Üyeliği durduruldu
    hayalimdinsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet çok online var nasıl olabailiyor toplam 20 tane konusu olan forumda baya bir online kişi var.
    Google'a R10 yaz ve arat. Görürsün sıralamasını. Dünyanın en iyi 800 sitesi arasında r10.net ve r10 yazınca onlar ilk sıralardalar...
  • 01-05-2010, 18:52:58
    #15
    evet biliyorum burack
  • 02-05-2010, 17:41:37
    #16
    Gülünç bir durum tabi : ) Özentiden başka birşey değil.
  • 02-05-2010, 17:51:17
    #17
    Ayni kisiye ait sanirim http://www.r10blog.com/ yada link satmis


    inforesim adli kullaniciya ait yada link almis eger link aldiysa kimin oldugunu aciklama imkani varmi kendi sitemin kopyasini cikartacagimda

    https://www.r10.net/yeni-web-siteleri...ster-blog.html

    https://www.r10.net/site-satisi/61247...x-1-aylik.html
  • 02-05-2010, 18:00:41
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Açılan konular içerik falan çalıntı değilse, logo hariç diğer herşey yasal yani neden olmasın ki ? Gerçi logoda yasal ama çalıntı.