• 30-03-2009, 13:55:04
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Facebook'un "çete savaşları"nı ti'ye alan bir oyun hazırlamayı düşünüyordum; ama henüz kafamdaki esprili bir projeden ibaret.

    Kurtlar Vadisi Takva, Nefis Savaşları v1.0

    Ve oyundan replikler;

    Ölüm, ölüm dediğin nedir ki ey nefsim. Ben, Allah için yaşamayı göze almışım.

    Nefsini düşünen (ve onun peşinden giden), Cennet'e giremez.

    Kurtlukta, düşeni yemek sünnettir.

    Hacı Seyfo (uzlette): Mümin insan, eğilmez; kırılır.

    Hayır işleri, saklı yapılır. İki kişinin bildiği, ibâdet değildir.

    Polat: "Sen kimden kaçıyorsun?"
    Abdülhey: "Nefsimden."
    Polat: "Pek becerememişsin anlaşılan."
    Abdülhey: "Heh, sen kendine bak."

    Ebû Laz Ziyâ (kabirde): "Beni tanımıyor musun?"
    Sorgu Melekleri: "Sorgulamadığımı tanımam!"

    Takva, Replikler

    Bu konuda sizin fikirlerinizi, replik ve senaryo hakkındaki yaratıcı önerilerinizi bekliyorum.
  • 30-03-2009, 14:03:49
    #2
    Güzel hocam.
    Devam et.
    Harbiden güzel olmuş.
    Yardım gerekirse ederiz
  • 30-03-2009, 16:17:23
    #3
    Güzel düşünülmüş Bu konuda Michael... diye bir arkadaş vardı iyi senaryo yazıyor. Onla beraber çalışırsan iyi işler çıkar.
  • 30-03-2009, 18:05:51
    #4
    Üyeliği durduruldu
    sanalmevzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel hocam.
    Devam et.
    Harbiden güzel olmuş.
    Yardım gerekirse ederiz
    KopRuLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel düşünülmüş Bu konuda Michael... diye bir arkadaş vardı iyi senaryo yazıyor. Onla beraber çalışırsan iyi işler çıkar.
    Aslında tüm r10.net ailesi olarak şöyle eğlenebileceğimiz / hafif tebessüm edebileceğimiz, boş vakitlerimizi geçirebileceğimiz bir İMECE USULÜ bir proje de olabilir. Yani katkıda bulunanlar kısmında "Grafikler: bilmem kim, müzikler bilmem kim, domain ve host sponsoru bilmem kim, senaristler bilmem kim kim kimler, programlama bilmem kim kim kimler" vs türünden bir sayfa her ismin karşısındada katkıda bulunan o kişinin birer backlinki olsa orta TİCARİ AMAÇLI OLMAYAN çok güzel bir şey çıkabilir.

    Yani nasıl; biri bu oyun için güzel bir müzik hazırlayacak mesela. Alır cenderenin müziğini, oyunun konusuyla ilgili bir basverir, birazcık TASAVVUFİ bir müziğe fln benzetir. Hrafikleri hazırlayan kişi, atıyorum kahramanları yine oyunun konusuna göre photoshop hileleriyle OYUNDA GELİNEN SEVİYEYE GÖRE cübbe giydirir, bembeyaz bir sakal takıp bir pir-i fâni yapar vs vs. Tabii bunlar benim düşüncem. Yani sizin düşüncelerinize göre geliştirilebilir.

    İnsanlar da elin facebook'u yerine bu oyuna akın eder. Reklam alınacaksa da bu reklamların geliri Mehmetçik Vakfı'na vs bağışlanır.

    Yani biraz ironi, biraz eğitim, biraz eğlence, biraz özeleştiri miraz karamizah, biraz ondan biraz şundan vs. Yani ÖLÇÜSÜNÜ KAÇIRMAYARAK. Tabii bunun için Pana Film'den nezaketen de olsa bir izin almak gerekir diye düşünüyorum.

    Dipnot: -Rep: Sebebi; "sevap-günah vs. saçma olmuş." Peki, bu forumda artık hiçbir projemi paylaşmıyacağım.

    Dipnot: Bir arkadaşın forumda Uğur Dündar konusuyla ilgili yorumunu yorumunu beğenip rep veriyorum; sırf yapılan yorumu beğendim diye -rep alıyorum. Buna da tamam, artık bu siteye artık webmasterler değil yok Aydın Doğan'ın avukatlığına, yok Uğur Dündar'ın avukatlığına soyunan ve işi gücü İDEOLOJİ olan insanlar gelir. (Bu site, Aydın Doğan ve Kartel Medyasını, Cümle Saz Arkadaşlarını Koruma, Kollama ve Yaşatma Derneği mi?) Taraftar bulama -rep, ideolojin uyuşmasın -rep, memleketin İstanbul-Adana; beğenmedim -rep. Avatarını beğenmedim -rep. Kaşının üstünde gözün var -rep.

    Ya birşeyler düşünüyorsunuz, forumdaki arkadaşlarınıza bir projem var; ilgilenen varsa buyrun yapalım. Ticari bir proje olmasın, tüm geliri Mehmetçik vakfına, bir hayır kurumuna bağışlanan bir projem var, kimler bu projeye katılmak ister diye gelip burda paylaşıyorsunuz; bütün paylaşımcılığınız'ın kusura bakmayın ama İÇİNE EDİLİYOR. İlgilenmiyorsan ilgilenmiyorsun arkadaşımın, ama milletin de asabını bozmak zorunda değilsin...