• 30-01-2025, 19:54:15
    #10
    Plakayı gizleyen ilanlara 1 sn bile vaktimi harcamam isterse bedavaya versin arabayı.
  • 30-01-2025, 20:36:12
    #11
    Abiniz pek de ihtiyaçtan satıyormuş gibi durmuyor yalnız. Piyasa belli sonuçta.
  • 31-01-2025, 08:05:53
    #12
    farukturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba fiyatı 900 bin altına çekerse hem piyasasını hemde satar fiyatına yaklaşabilir hocam. Rakamı biraz yüksek yazmış gibi
    KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rakam yüksek gibi 900 altına çekerse rahat satar
    serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam arada çok fiyat farkı yok mu. Rengi bu kadar fark ediyor mu. 17 binde bu araçta.
    fts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abiniz ihtiyaçtan dolayı değil bence keyfi satıyor aynı emsal çok çok daha düşük fiyatlara var
    Priv8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O fiyata satamaz hocam. Fiat egea cross bir de.
    serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu durumlara bir düzenleme gelmeli. Mesela 960 neye göre ya da 870 neye göre. Serbest piyasa diye bir şeyi öğrettiler bize. Birbirimiz üzerinde kullanıyoruz. Tamam, satılan arabaya biçilen fiyat beni ilgilendirmez ama genel piyasayı ilgilendirdiği için önemli oluyor.
    farukturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu şekilde bir yorum yanlış olur ihtiyacım var o gün 700e satıcam hocam ee normal rakamında satanlar suçlu mu oluyor? Onun haricinde doğu taraflarında araçlar her zaman ucuz olur ticaret daha az döndüğü ve uygun rakamdan döndüğü için. Serbest piyasadan ziyade ürüne ulaşmak önemli
    serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok beni ilgilendirmez. Piyasa almış başını gitmiş zaten. Sadece benim dememle mi düzelecek

    Hem doğuda değil hocam. 859'a satan Bursa. Km 13.500'de. Filtreledim zaten. Hatasız değişensiz diye.

    Genel bizde şey var. Bir araç satılacaksa girip bakıyor en yüksek rakam kaç vermiş. Atıyorum 900k. Benim aracın rengi mor o zaman 20 daha üstüne koyayım diyor. Yapıyor onu 920k.

    + Neden?
    - Nasıl neden. araba benim 😅

    Hayırlı satışlar dilerim. İlk yorumlardan itibaren 900k altında olsa satar denildiği için bu yorumları yaptım.
    AOA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Plakayı gizleyen ilanlara 1 sn bile vaktimi harcamam isterse bedavaya versin arabayı.
    Nevayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abiniz pek de ihtiyaçtan satıyormuş gibi durmuyor yalnız. Piyasa belli sonuçta.

    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Plaka gizlenmesinin sebebini bende bilmiyorum. Ama ararsanız zaten size söyleyecektir.

    Sadede gelecek olursak, bu aracı satmasının sebebi nakit ihtiyacıymış. Benden de paylaşabilirsen bir yerlerde paylaş gören olursa iyi olur şeklinde bir talepte bulundu bende o yüzden paylaştım.

    Aracın değeri nedir, kaça satılır neye gider ben bilmiyorum. Tek bildiğim şey, kısa süre içinde satılmazsa galeriye bozduracağı. Galeri kaça alırsa sizde o fiyatları teklif edin. Kalkıpta 960bin vermeyin zaten. Örneğin galeri bunu 100e sayıyorsa diyin abi ver ben 101'e alayım kullanacağım vs. hani böyle bir süreç düşünebilirsiniz. Benim herhangi bir çıkarım yok, ilan sahibine ulaşabilirsiniz. Aracın sorunu yok, sıkıntısız diye biliyorum.

    Şimdiden tüm ilginize ve alakanıza teşekkür ederim. Umarım ihtiyacı olan birine "istediği rakamdan" gider.