2016 senesinde aldığım ve 2020 yılına kadar aktif kullandığım fakat 2020 de yayın ve oyun kısmını bırakıp işlere yöneldiğimden dolayı kullanmadığım mekanik klavyeyi satıyorum.
Çalışmayan bir kısmı yok. Sadece 2020 yılında tuşları ıslak mendille sildiğim için ( çok kolay çıkıyor ve tırnak kırılma derdi vb. yoktur ) alt kısımlarında hafif pas gibi izler yapmıştır. Çıkarılabilir durumda. Benim vaktim olmadığı için çok fazla temizlikle uğraşamadım. Tozlarını aldım tuşların tek tek çıkartıp ve o esnada fotoğraf çektim. O kısmı alıcı kişiye gösterebilirim.
Klavyede çalışmayan bir kısım bulunmamaktadır.
Yükseltme kulakçıklarından 1i elimde var fakat tırnağı kırık. 3D yazıcı ile yaptırabilir ya da Trendyol vb. üzerinde uyumlu yükseltme kulakçığından satıyorlar alabilirsiniz.
Bilek destekleme kısmını bulamadım. O yüzden o kısım yok diyebiliriz.
Fiyat olarak 1.500 TL istemekteyim. Kargoyu ben karşılıyorum. Ürün çalıştığı için gerekirse videosunu da çekerim. Satın aldıktan sonra iadesi kesinlikle yoktur. Ciddi alıcı değilseniz ya da finansal özgürlüğünüz yoksa lütfen satın alıp iade ederim vb. düşünce ile kimsenin vaktini çalmayın.
Not: Servis yüzü görmemiştir. Tuşları piyasada olanlar gibi yan sanayi ya da sonradan farklı takılma değil Orijinal şekildedir.
