• 15-08-2023, 16:23:36
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Selamlar,

    MacBook Pro 13.3 inc M2 8CPU 10GPU 8GB 256GB SSD Gümüş Laptobumu satıyorum satma nedenim Air kullanmam şu an Mac Pro ihtiyacım yok ekstra olarak aslında Mac ihtiyacım yok bir hevesle aldım hem mac hem de watch saat ikisi evde yatıyor.

    https://hizliresim.com/s50np7p
    https://hizliresim.com/q3s4cui
    https://hizliresim.com/3gm00d6
    https://hizliresim.com/ry9izlt
    https://hizliresim.com/mx69zre
    https://hizliresim.com/bh1y9i3


    Cihaz sadece 1 ay kullanıldı ve toplam 7-8 kere açmışımdır sıfır diyebilirim nerdeyse kutusu çantası ve yanında çoklu girişi ile kargolayıp teslim edeceğim Cihaz sigortalı zaten bunun için fiyatı normale göre yüksek. Eğer garantili vs alırsanız fiyatları görürsünüz.

    Fiyat 33.000 TL yanında gördüğünüz her şeyi ile teslim edilecektir. R10 özel almak isteyen PM yazabilir
  • 15-08-2023, 17:06:20
    #2
    Sigorta kapsamı nedir? Teknosa vb yerlerde sigorta yaptırılınca orjinal parça değişimi vs yapmıyorlar. Tamamen boşa sigorta olmuş oluyor.
  • 15-08-2023, 17:15:43
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sigorta kapsamı nedir? Teknosa vb yerlerde sigorta yaptırılınca orjinal parça değişimi vs yapmıyorlar. Tamamen boşa sigorta olmuş oluyor.
    Haklısınız zaten ben de öyle düşünüyorum ekstra garantisi vs de aslında düşününce boşa alınmış olunuyor. Düzgün şekilde kullanıldığında Apple ürünleri sorun çıkartmıyor yaklaşık 5-6 yıldır Apple ürünlerine geçtim 1 kere yetkili servise yolum düşmedi Bu yüzden seviyorum Apple ürünlerini sadece Mac biraz sıkıntı sonuna kadar windowscu olan birisiyim belki o yüzdendir yoksa çok güzel cihaz.