Tum siparislerin en gec 20 Subat'a kadar elimde olmasini rica ederim. 20 Subat'tan sonra ulasacak urunlerin teslimatini tahaddut etmiyorum. Urunler Istanbul'da elden teslim alinabilir veya geri kalan sehirlere karsi odemeli sekilde kargo cikarilabilir.
Bana ulasirken lutfen urun linklerini gonderin, ancak bu sekilde fiyat verebilirim. Verdigim fiyatlara sadece valizde getirme ucretinin dahil olmadigini, birinin sizin icin bir servis sagladigini unutayin. Bu serviste olanlari ozetleyeyim; kargo takibi, gerekirse belli saatlerde evde bekleyip imza ile teslim alma, urunlerin acip kontrolu, laptop gibi urunlerin testleri, urunun zarar gormemesi icin daha az yer kaplayacak sekilde tekrar paketlenmesi, Turkiye'ye getirilmesi, teslim icin koordinasyin veya kargo gonderimi. Bu esnada yapilacak yazismalar icin de harcanan zamani unutmayin.
Sadece forum uzerinde fiyatlarda vs anlasirsak whatsapp uzerinden yazismaya devam edebiliriz.
Amerika dan istediginiz urunleri Turkiye'ye gelirken yanimizda getirebiliyoruz. Her gelisimizde hem sizlere yardim etmek, hem de aile butcemize katkida bulunmak amaci ile (bilet paralari maalesef dudak ucuklatiyor) elimizden geldigince urun getirmeye calisiyoruz.Urunun hacmine ve agirligina gore ucretlendirme degisiyor tabi. En dusuk urun getirme ucreti 10 dolardan baslayip (dusuk hacimli, hafif ve dusuk degerli urunler) 200 dolar'a kadar cikabiliyor (buyuk hacimli, laptop gibi degerli urunler).
Lutfen taleplerinizde Turkiye ye girmesinde sorun olusacak urunler olmamasina dikkat ediniz.
Suan itibari ile getirmedigimiz urunler;
Sporcu tozlari ve ek gidalari
tutun ve tutun urunleri (E-sigara ve kullanilan likidler)
cok buyuk hacimli ve valize sigmayacak urunler (monitor, bilgisayar kasasi vs)
NASIL?
Tum urunler sizin tarafinizdan satin alinacaktir. fiyat arastirmayi yaptiktan sonar bana bilgi verirseniz ayrica daha uygun fiyata bulabileceginiz bir yer var ise yardim etmeye calisirim. Amerikada internetten fiyatlari karsilastirabileceginiz en iyi siteler soyle;
http://store.apple.com/us
http://www.amazon.com
http://www.adorama.com
http://www.bestbuy.com
http://www.bhphotovideo.com
http://www.newegg.com
http://www.ebay.com
http://www.microcenter.com
Eger bu sitelere sadece lokal magazada gecerli buyuk indirimlere rastlarsaniz ben gidip magazadan satin alma isini de yapabilirim. Ancak bunun icin oncelikle belirli bir miktar kapora ve ekstradan harcadigim efor icin ekstra bir ucret almam gerekir. New York Brooklyn bolgesinde magazasi bulunan urunler icin gecerli.
Satin aldiginiz tum urunleri benim size verecegim ev adresine gondermeniz gerekmekte. Ben teslim aldigim zaman size bilgi geciyorum ve gelirken yanimda getiriyorum. Ayni zamanda isterseniz urunu kontrol edip sorun olmadigindan da emin oluyorum.
Tum urunlerin ucus tarihimizden en az 5 gun oncesinde elimizde olmasini tercih ediyoruz, biliyorsunuz ki valizlerimizi son gun toplamiyoruz.
Tum talepler Istanbul icinde elden teslim edilecektir. Turkiye icinde kargo yapilacak ise bu kargo karsi odemeli sekilde gonderilecektir.
Daha once amerika'dan getirdigimiz urunleri forum uzerine satisa sunduk. Lutfen referanslarimi kontrol edin.
Asagida bazi fiyat orneklerini ekliyorum;
Notebook/Netbook
17" modeller $150
13"-15" modeller $125
11"-12" modeller $100
Tablet
Apple iPad pro $90
Apple iPad $80
Apple iPad mini $60
Tum diger tabletler $70
Cep Telefonu
iPhone XS $70
iPhone XS Max $80
iPhone 11 $80
iPhone 11 Pro $100
iPhone 11 Pro Max $120
Tum diger telefon modelleri $70
Bilgisayar Parcalari
Ekran karti $50 (Kutusu cok buyuk olan kartlari kutusundan cikarip getirmem gerekebilir)
Islemci $40
Anakart $70
Ram $25
SSD $25
Oyun konsollari
PSP Vita $50
Nintendo DS $50
Kulaklik
Kulak ici kulaklik $25 ($35 kutusunun koseleri 15 cm ve deringligi 10 cm uzerinde ise)
Kulak ustu buyuk tip kulaklik $50
Kiyafet
Montlar $40
Kot ve Diger Pantolonlar $25
Kazaklar $20
Hoodies $25
Sweaters $15
Gomlekler $10
Polo Yaka ve Normal T-Shirt ler $10
Sortlar $10
Saat $30
Amerika'dan ürün isteyenler *** (25 Subat 2020 Teslim)
10
●498
- 09-02-2020, 23:10:37Üyeliği durdurulduBuradan veya istediginiz baska bir elektronik sitesinden ssd secerseniz tasima icin fiyat verebilirim hocamkaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-02-2020, 23:21:12Üyeliği durduruldu2016 dan sonra ilk konunuz ve o 4 yıldır foruma girmeyip şimdi gelip böyle bir satış konusu açtıgınızı öğrenebilirmiyim isminiz yazmıyor cisminiz yazmıyor açıkcası söylemek gerekirse sizin bu hesabın sahibi olduğunuzu bile zannetmiyorum lütfen sorularımı yanıtlayınız biraz şüphelendim
- 09-02-2020, 23:37:59Üyeliği durdurulduFiyatlar güzel 400 dolar kar edeceğim bir üründe 100 dolar size ekstra vermekte sorun yok ama burada en son ticaretinizi 2010 da yapmışsınız. Son ticaret puanı 10 sene önce olan birine nasıl güvenip de 1000 küsür dolarlık ürün yollatayım? Referanslarıma bakın dediğiniz donanım haber de de 2015 son referans. Açıkcası buralar eskiden olduğu gibi herkesin birbirine güvendiği yerler değil ben güvenemiyorum.
- 10-02-2020, 00:00:00Yasak diye biliyorum
Evet yasaklı listesinde olan bir hizmet https://www.r10.net/alisveris-bolumu...-okuyunuz.htmlyusufkarakoyun bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 10-02-2020, 00:10:17Üyeliği durdurulduthepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAlıntıYasak kapsamina giren bir baslik degil cunku on odeme almiyorum. Urunu elden teslim ederken aliyorum tasima ucretini.Alıntı
bySonsuzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleanilkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleOzcanCinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika'ya daha onceki ziyaretlerimde getirdigim iphone satislarindan referanslar donanimhaber'de mevcut.
Bir sure aktif olmadim diye hesaplarimin sahibi olmadigimi ima etmeniz hic hos degil. Admin veya modlar herhangi bir supheli aktivite icin hesabimi inceleyebilirler, hesap actigim gunden beri benim, hic bir sekilde sorun yoktur.
Teyzem green card sahibi ve Amerika'da yasiyor. Suan annem ve kardesim onu ziyarete gitti ve tasima islemini onlar yapacak. Yuksek degerli bir islem yapmak isteyipte guven sorunu yasayan varsa telefonla iletisime gecmelerini saglayip onlardan direk dogrulama saglayabilirim. Bunun ustune yapabilecegim birsey varsa soyleyin.