Alıntı
Ön ödemeli fiziki ürün siparişleri yasaklanmıştır!
Alıntı
Yurt dışına gidiyorum istediğiniz ürünleri getirebilirim şeklinde başlık açarak R10 üyelerinden peşinat şeklinde ön ödeme alınması yasaklanmıştır.
Yasak kapsamina giren bir baslik degil cunku on odeme almiyorum. Urunu elden teslim ederken aliyorum tasima ucretini.
Bu şekilde ticaret yaptıysanız referans verebilirmisiniz?
2016 dan sonra ilk konunuz ve o 4 yıldır foruma girmeyip şimdi gelip böyle bir satış konusu açtıgınızı öğrenebilirmiyim isminiz yazmıyor cisminiz yazmıyor açıkcası söylemek gerekirse sizin bu hesabın sahibi olduğunuzu bile zannetmiyorum lütfen sorularımı yanıtlayınız biraz şüphelendim
Fiyatlar güzel 400 dolar kar edeceğim bir üründe 100 dolar size ekstra vermekte sorun yok ama burada en son ticaretinizi 2010 da yapmışsınız. Son ticaret puanı 10 sene önce olan birine nasıl güvenip de 1000 küsür dolarlık ürün yollatayım? Referanslarıma bakın dediğiniz donanım haber de de 2015 son referans. Açıkcası buralar eskiden olduğu gibi herkesin birbirine güvendiği yerler değil ben güvenemiyorum.
Amerika'ya daha onceki ziyaretlerimde getirdigim iphone satislarindan referanslar
donanimhaber'de mevcut.
Bir sure aktif olmadim diye hesaplarimin sahibi olmadigimi ima etmeniz hic hos degil. Admin veya modlar herhangi bir supheli aktivite icin hesabimi inceleyebilirler, hesap actigim gunden beri benim, hic bir sekilde sorun yoktur.
Teyzem green card sahibi ve Amerika'da yasiyor. Suan annem ve kardesim onu ziyarete gitti ve tasima islemini onlar yapacak. Yuksek degerli bir islem yapmak isteyipte guven sorunu yasayan varsa telefonla iletisime gecmelerini saglayip onlardan direk dogrulama saglayabilirim. Bunun ustune yapabilecegim birsey varsa soyleyin.