• 10-03-2018, 11:54:35
    satış ertelendi
  • 23-03-2018, 00:53:48
    günceldir
  • 23-03-2018, 00:56:21
    Hocam oyun canavarı demişssiniz de hangi oyunların canavar ? 2GB ekran kartı mevcut ?

Gta 5 , CSGO varsa PUBG FPS leri kaçtır ?
  • 23-03-2018, 12:17:15
    HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam oyun canavarı demişssiniz de hangi oyunların canavar ? 2GB ekran kartı mevcut ?

Gta 5 , CSGO varsa PUBG FPS leri kaçtır ?
    Hocam ekran kartlarında ekran kartı belleği çok önemli değildir yani şöyle örnek vereyim 1 GB 512 bit ekran kartı bundan daha iyi olabilir ya da şöyle bir örnek de verebilirim örneğin ikisi de 2 GB olmasına rağmen Nvidia geforce GTX1080 ile Nvidia geforce GTX1080 SLI arasında ciddi bir kalite farkı vardır. Ekran kartları benchmark listesine buradan ulaşabilirsiniz.
    Bu bilgisayardaki ekran kartının yani AMD Radeon HD 8970M tüm oyunlardaki FPS değerleri burada mevcut: https://www.notebookcheck.net/AMD-Ra...M.90656.0.html (Tekrar belirtiyorum ben tek tek oyunları yükleyip denemedim sadece 1 oyun için kullandım, benim oynadığım oyunda FPS tarzı olan SKILL Special Force 2 onda da 800*600 ekran çözünürlüğünde 200 fps'nin üzerinde oynuyordum.)

Tabiki bilgisayar daha dün alınmış bir bilgisayar değil ancak fps değerlerine bakıldığı zaman çok da kötü bir bilgisayar değil. LOL'de çok iyi fps değerleri veriyor. Bunu baz alarak diğer oyunlarla ilgili çıkarımlarda da bulunulabilir. Resmin birini lol oynarken çekmiştim(yüksek kalitede iken çekildi) sağ üstte fps'nin 149 oldugunu göreceksiniz tabiki değişkenlik gösteriyor sabit değil) Orta kaliteye getirdiğim zaman 200'ün üzerine çıktığı bile görülebiliyor.

Benchmark sitesine göre ekran kartının söylemiş olduğunuz oyunlardaki FPS değerleri;

Önemli Not: Ekran kartları kalite olarak 4 sınıfa ayrılıyor. Benim ekran kartım 2.sınıf ekran kartıdır. Aldığımda 1di tabi. Çok ağır oyunlarda belki sıkıntı yaşatabilir fps açısından örneğin GTA 5 gibi. Tabiki denemediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum. Belki de memnun edici bir fps değeri verecektir. Ama onun dısında hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum ki zaten GTA 5 gibi bir oyunu çok yüksek fps değerlerinde oynamak istiyosanız da bu fiyatlara bulmanız mümkün değil.
    Ayrıca oyunlarda sadece ekran kartı değil işlemci de önemlidir. 2 GB aynı ekran kartının i3 bilgisayarda verdiği performans farklı i5te farklı i7'de farklıdır.
    Ayrıca işlemci olayında i5'in 7.nesil bir işlemci i7 4.nesilden daha iyidir çünkü daha sonra piyasaya sürülmüştür fiyat olarak da arada çok ciddi fark vardır.

Neyse fazla teknik bilgi vermeye gerek yok son olarak dediğim gibi GTA 5'te belki fps sorunu yaratabilir ama bilmiyorum denemedim onun dısındaki oyunlarda yüksek fps değerlerinde hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten satılacak ürün ile ilgili herhangi bir yanlış yönlendirme yapılmaması gerekiyor bence. Ürün neyse onu söylüyorum bütün problemlerini de ne için kullandığımı da nasıl kullandığımı da yazdım. Siz hiçbir oyunda fps derdi yaşamak istemiyorum diyorsanız Tulpar T7'nin
    https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2889
    bu modellerini öneririm.
  • 03-05-2018, 13:08:28
    günceldir