
yukarıdaki kartın birebir aynısı olup rev3 tür garantisi bitti kutusu var crosfire sli kabloları ve diğer aksesuarları var arka metal yok.
Anakart bios jumperinden clear yapınca açılıyor memory test tuşuna basıyorum ramleri okumaya başlıyor o kısımda kalıyor en son diğer makinamda çalışıyordu yeni işlemci ramler aldığımda çalışmaz oldu bundan dolayı yeni anakart aldım bunu hurda fiyatına veriyorum.
60TL kargo ücreti bana aittir. kendi kutusu ile yollanacaktır garantisi bitmiştir. Kartın heryeri çalışıyor hiçbir şekilde görüntü alamadım. ram ışığı testte sönmedi birtürlü 8gb tek modül olduğundan başka ram ile deneyemedimde. Kart bozukda çıkabilir sağlamda çıkabilir ama üzerinde en ufak darbe yanık patlama çatlama yok sıfır gibi tertemiz.