• Bugün, 00:01:48
    #1
    Chery araçlarda şerit takip sistemini kapatma yöntemi, model ve donanım seviyesine göre menü isimlerinde küçük farklılıklar gösterebilir. Sistemi geçici olarak devre dışı bırakmak için öncelikle aracın multimedya ekranını açın ve Sürüş Ayarları bölümüne girin. Buradaki sürüş destekleri veya güvenlik seçenekleri arasından şerit takip sistemiyle ilgili ayarı bulabilirsiniz. Bazı Chery modellerinde bu özelliğe daha hızlı ulaşmak için klima kontrol paneli ya da ekranın üst bölümünde bulunan LKA / LDW simgesi kullanılabilir.



    Multimedya ekranındaki ilgili menüyü açtıktan sonra LDP (Şeritte Kalma Asistanı) veya şeritten ayrılmayı önleme seçeneğini kontrol edin. Sistemi kapatmak için ekrandaki ilgili düğmeye dokunmanız yeterli olabilir. Bazı modellerde şerit takip uyarısı ile direksiyon müdahalesi ayrı seçenekler halinde sunulabilir. Bu nedenle yalnızca uyarıyı kapatmak ile şeritte tutma müdahalesini devre dışı bırakmanın aynı işlem olmayabileceğini göz önünde bulundurmak gerekir. Araç hareket halindeyken ayarları değiştirirken dikkatli olun ve mümkünse işlemi güvenli şekilde gerçekleştirin.

    Chery'nin bazı modellerinde sürüş destek sistemleri kalıcı olarak devre dışı bırakılmak yerine geçici olarak kapatılabilir. Aracı kapatıp yeniden çalıştırdığınızda sistemin tekrar etkinleşmesi mümkündür. Bunun nedeni modelin güvenlik sistemi ve ilgili donanım yazılımına bağlı olarak değişebilir. Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro veya farklı bir Chery modelinde menülerin konumu ve seçeneklerin adı farklı olabileceğinden, en doğru bilgiler için aracın kullanım kılavuzundaki sürüş destekleri bölümünü kontrol etmek gerekir.

    Videolu anlatım: https://ytbe.app/PxZYFBKr
  • Bugün, 00:06:33
    #2
    Birisi soru sordu sandım makaleymiş elinize sağlık yararlı olduğunu düşünüyorum