Ben FuzulEv aracılığı ile Eylül ayında arabamı sattım. Aracım satış için ilandaydı, ilandan görüp geldiler baktılar, konuştuk, anlaştık. Satış günü Notere gittik, satışını verdim saat 10 gibi idi, saat 12:50 de para hesabıma geçti. Hatta arabayı 785 bin tl ye anlaştık hesabıma 920 bin tl geçti, fazlasını alan şahsa geri verdim.
Sanırım sigorta filan işlerini FuzulEv kendisi yapıyor, dışarıya yaptırmıyor diye biliyorum.
Fuzul'dan araba alan var mı aramızda?
12
●656
- 06-05-2025, 07:24:41Sigortanızı istediğiniz yere yaptırabilirsiniz. Böyle finansal kuruluşların çalıştıklara çok fazla sigorta şirketi olmaz dolayısıyla ellerindeki şirketlerin fiyatlarına ok demek zorunda kalırsınız ancak piyasada trafik ve kasko sigortası yapan 15'den fazla sigorta şirketi var. Geçenlerde bir müşterimiz eminarabamdan almıştı kasko ve trafik sigortasını biz yaptık bir sıkıntı olmadı.
- 06-05-2025, 10:10:46Eminevimden aldım.
Satıcı olmaz dedi, arabanın ruhsatını önce ver, sonra para transferi doğal olarak mantıksız geldi."gel herhangi bir şubeye gidelim, sana taahhütname versinler" diyip şubeye getirince ikna oldu.
Arabayı ipotekli alıyorsun üzerine. Taksitlerin bitince ipoteği kaldırıyorlar.
Satışı 14'den önce yapmanızı istiyorlar ki aynı gün para transferi olsun. Biz 2 den sonra yaptık, ertesi gün 3-5 arası adamın parasını yatırdılar.
Sigortayı onlar yaptırdı, hiç bulaşmadım.