Chery mi Volkswagen mi?
15
●448
- 23-03-2025, 00:44:09Chery derim. Alırım 23-24 model keyfime bakarım. Zaten 10 yıl içerisinde Çin malı harici otomobil nadir göreceğiz piyasada. fiyat olarak emsallarının yarı fiyatı olması da almak için bir neden. Omodaya biniyorum alırken herkes olumsuz konuşuyordu 10 bin km oldu fakat daha en ufak bir sorun yaşamadım çok şükür. Her arabayı gömen illa ki çıkıyor ama bu iş biraz da şans yani. Konfor, güç, teknoloji ne arıyorsan var hocam. Bir tık fazla yakıyor harici bir şey yaşamadım şu ana dek.
- 23-03-2025, 00:58:49ben de volkswagen boş paket yerine chery en dolu özellikli olana binmeyi tercih ederim teşekkür ederim yorumunuz içintihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-03-2025, 01:11:13Vw motorunu bir şase üzerine oturtup satışa koysa bile yine vw dir. Çok da tartışılacak bir konu değil aslında . Tiggo SUV olması, daha modern çizgilere sahip olması, göze hoş gelen bir tasarıma sahip olması ve uygun fiyata sahip olması sebebi ile tercih ediliyor. İkinci el piyasasında "ÇİN" menşeili olmasının altından kalkamayacağı için Taigo her zaman 1 adım önde olacaktır.
- 23-03-2025, 13:13:18Aynı sınıflardaki araçlar değiller. Ben ikisini de almak yerine c4x alırdım yerinizde olsam
- 24-03-2025, 09:02:25Merhaba hocam,
Chery almanı tavsiye ederim. Her iki aracı da kullan konfor ve farklarını anlayacaksın. Chery'de inanılmaz Teknolojik bir araç, herkes Çin arabası vs diyor ama şuan ülkemiz de satılan birçok ürün Çin'den geliyor. Bu arada bende Tiggo 7 var çok memnunum ilk Türkiye'ye geldiğin de Comfort olarak almıştım şuan ilk fırsatta ya Tiggo 8 alacağım yada Tiggo 7'nin üst paketlerini alacağım. Bence Tiggo 7 almalısın.