• 28-03-2023, 00:21:53
    #1
    Arkadaşlar merhabalar,
    ford focus aracımıza mercekli farlar takıldıktan sonra uzunlarda halojen ampul var odaklı bir şekilde normal aydınlatma sağlıyor fakat kısa farları hiç bir şekilde ortayı aydınlatmıyor sol far sol tarafı ufaktan aydınlatıyor sağ far sarı ufaktan aydınlatıyor ( photon milestone marka xenon ampul var) mercekli far takılmadan önce hiç öyle bir sorun yoktu gayet güzel aydınlatma sağlıyordu.

    Far ayarları yapıldıktan sonra eski performansına kavuşur mu?
    mercekte mi sorun var yoksa bu mercekli yapıda xenon kullanmamak mı gerekiyor anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • 28-03-2023, 00:23:37
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Takipteyim
  • 28-03-2023, 00:24:05
    #3
    Far ayarı yapınca düzelmezse mercekler kötü olabilir.
  • 28-03-2023, 00:30:23
    #4
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Far ayarı yapınca düzelmezse mercekler kötü olabilir.
    hocam umarım öyle bir durum yoktur merceklerde
  • 28-03-2023, 00:35:44
    #5
    redius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam umarım öyle bir durum yoktur merceklerde
    Orjinal fara mı mercek takıldı yoksa replika far mı taktınız? Replika farların iyisi-kötüsü olabiliyor.
  • 28-03-2023, 00:37:42
    #6
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Orjinal fara mı mercek takıldı yoksa replika far mı taktınız? Replika farların iyisi-kötüsü olabiliyor.
    hocam kaliteli ithal bir far aslında belki de mercektendir beni de o şüphelendiriyor açıkçası umarım ayar yaptırdıktan sonra düzelir, aydınlanmayan kısımda gökkuşağı gibi çizgiler çıkıyor ayardan sonra umarım düzelir.
  • 03-04-2023, 20:10:51
    #7
    Far ayarı lazım, eğer yine düzelmezse farlar sıkıntılı olabilir. Aydınlatmama olmaz diye tahmin ediyorum. Bu arada araç titanyum sanırım, güzel araçtır güle güle kullanın.