1996 Polo Alınmaz mı?
37
●916
- 15-09-2021, 12:01:45mesela: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1250103/detay/Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-09-2021, 12:02:25meselaAhmetEnesSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8974449/detay/ - 15-09-2021, 12:03:10yerinde incelemek ve ekspertiz önemli hocam, honda da en azında çok sanayi işi çıkmaz temizseGrafikrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-09-2021, 12:37:21Ghia modelini bulabilirseniz daha dolu oluyor onlar.Grafikrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-09-2021, 17:43:4998 kırmızı polom vardı 6 sene önce. Kurt egzost taktırmıştım. Caddelerde ateş ediyordu resmen

Valla ben begenerek binmiştim yine binerim. Güzel araçlar pololar. - 15-09-2021, 18:12:33Herkes yine kafasına göre konuşmuş. Arkadaş bütçe belirtmiş alınır mı demiş. Pololarda doge motor olanlar var sakın ona yaklaşmayın ustası bulunamıyor ve arıza cikarirsa parça bulamazsınız. 2 kapı modellerine yanasmayin 4 kapı olsun. Bulduğunuz aracı tanıdık usta varsa ve computeste götürün. Çünkü eski araçlarda birinin gözünden kaçan olursa öbürü görüyor.
1997 model bir polo almistim babam ne usta ne computeste götürdü 15 bine aldım 12 bine zor sattım (2018) - 15-09-2021, 21:10:3998 poloda bende vardı baktım elimde kalacak en son sattım. Hararet sıkıntısı vardı başka araba olsaydı motor inerdi ama alman arabası hiç birşey olmadı. Lpg bu araçlara uygun değil klima açarsın stop eder. Boğaz kelebeği sıfırı 2000 liraydı en son çıkma alsan 500 onunda %100 sağlam olacak diye birşey yok.
Aldığın zaman sana söylemezler ben kaportacıya söyledim ama oda dinlemedi biz anlarız merak etme dedi. Ne zaman gitsem araba yatıyor. Mersin antep arası 180 la gitmiş gelmiş. 23 yaşında araba artık kibar kullanman lazım. 3. viteste 120 basar güzelde sesi çıkar ama balatayıda yersin.
Boğaz kelebeği adaptasyon ister bilgisayara bağlanıp yapılır arada temizlenir. Akü başları çıksa bile adaptasyon gider. Sen sürerken stop eder başka birşey sanırsın halbuki 50 tl'ye bir adaptasyon ile düzelir. Eğer yaptırmazsan sana 500 lira olarak döner. Kapı kiltileri havalıdır plastikleri zamanla hava kaçırır sen o hava sesini duyar ve yaptırmazsan motor kapıyı kapatmaya çalışır aşırı zorlamaktan motor yanar. Sesi duyar duymaz elektrikçiye gidersen o plastiklerin tanesi 5,10 lira 30 da elektrikçi alsa maksimum 50 liraya yapar. Kilit motoru bozulursa al sana 500 lira daha masraf.
Ben 2005'de fln almıştım 4,5 sene sıkıntısız bindim tabiki ara ara balata değişti, akü değişti bunlar her arabada olur ama son sene her ay tamircideydim yeni birşey çıkıyordu. Balata yaptırsan başka bir yer gidiyor. Buda biraz şansına kalmış. Sattığım arkadaşta maşallah düzgün kullan dediğim halde balata, şanzıman herşeyi dağıtmış.
Araba sana her zaman uyarı verir. Yağı biter ışığı yanmaz ama motor sesi değişir. Su kaçırır kroniktir bazen uyarı vermez senin kontrol etmen lazım. Arabada herhangi bir ses değişir değişmez hemen güvendiğin bir tamirciye gideceksin.
Ben 2010 alacaktım yine memnundum polodan kötü bir araba değil. Ford opel alacağına en azından arabanın ağırlığı var. Qashqai aldım ama polonun performansının yarısı yok.
