• 08-08-2021, 21:35:00
    #10
    Benim için birinci sırada Liqui Moly ikinci sırada Motul var.
  • 08-08-2021, 21:38:22
    #11
    ramob7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim için birinci sırada Liqui Moly ikinci sırada Motul var.
    Bu arkadaşın sıralaması daha doğrudur ben motul kullanıyorum ama param yetse LM alırdım. Pİyasanın en iyisidir.
  • 08-08-2021, 23:33:24
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Motul den Şaşma Bence Bende Spor Araba Var 4.2 fsı Motor Fabrika önersi Castrol Ben motul Kullanıyorum Aradaki Fark Çok Tavsiye Ederim Castrol Isınınca buhar oluyor hemen Siyahlaşıyor Fakat motul Daha Dayanıklı Tavsiye Ederim Gözü Kapalı Motul Al Derim Tabiki Seçim Senin
  • 09-08-2021, 09:09:21
    #13
    Bu işlerin içindeyim yıllardır. 4 yılda motorcuda çalıştım. Sağlık sorunları yüzünden uzun süre önce ayrıldım. Edindiğim tecrübelere göre konuşuyorum.

    Kullandığımız araçların %99 u sıradan motorlu araçlar ve piyasadaki kaliteli markaların orjinal ve motora uyumlu olan yağını kullandıktan sonra kesinlikle sorun yaşamazssınız.

    Sanayideki ustanızın çok şey bildiğini sanmayın, kendi bilginize güvenin, araştırın kendiniz alın. Ben honda kullanıyorum, kitapçıkta uyumlu yağı söylüyor, hangi sertifikalar olması gerektiğini söylüyor . Ama gruplarda olsun sanayide olsun bunları hiç birine uyulmuoyor. Mesela benim aracın kitapçıkta önerilen yağ ACEA A1/B1 A3/B3 A5/B5 şartı taşıyan yağlar benim araca uyumlu. Geçen tamircim castrol koydu baktım bu sertifakaların hiç biri yok, sorun olur mu, olmaz castrol kaliteli yağ ama ben takıntılıyım.

    Ben yağı mobilden tercih ediyorum, dediğim gibi piyasadaki yağların hepsi aynı araçlarımız yüksek performans ile çalışan araçlar olmadığı için farkları kimse hissedemez. Önemli olan orjinal yağ almanız. Aşşağıya mobilin resmi satış sitesini bırakıyorum. Ayrıca n11 üzerinde mobil resmi yağ satıcısı vardır sahte olma ihtimali yok.

    https://www.cleanpex.com.tr/

    https://www.n11.com/magaza/mobil-oil