• 07-07-2019, 10:06:51
    #19
    Kartal filan alma apaçi misin sen palio al yavas yavas sür kenardan kenardan
  • 07-07-2019, 10:18:35
    #20
    Öyle Alfa romeo, rover filan işlerine girme yoksa ikinci arabayı alman çok uzun sürer. Ben zamanında yandım sen yanma. Clio, palio, hatta broadway bile olur. Öyle bir şey al (bence)
  • 07-07-2019, 10:27:28
    #21
    Alıntı
    Araba kullanmayı bilmiyorum öğrenmem şart. Kıra vura illa ki öğreneceğim de önce araba lazım.
    Etme, eyleme.. Önce öğren sonra arabayı al. Vura kıra öğrenirim diyorsun da öğrenirken eğitim zayiatı olarak sadece arabanı düşünüyorsun. Senin canın var yolda gidenin canı var, kaldırımda duranın canı var, yoldan geçen hayvanın canı var. Senin eğitim zayiatı olarak bunların hiç birini riske atmaya hakkın yok.
  • 07-07-2019, 10:34:22
    #22
    12-23 e saglam bir sahin al bin kira kira öğren
  • 07-07-2019, 10:38:38
    #23
    Chevrolet / Kalos 1.2 SE modelleri var onlara da bir bak istersen yakıt olarak çok tasarruflu parça sorunu yaşayacağını sanmıyorum tabi daha detaylı bilen arkadaşlar vardır bu chevrolet parça konusunu. 2005 modellerini alabilirsin klima
    hidrolik direksiyon vs rahat rahat öğrenirsin.
  • 07-07-2019, 10:52:37
    #24
    Ön yargı çok kötü bir şey. 18 yaşında değilim. Bunları senden çok ben düşünürüm. Canımı sokakta bulmadım her şeyden önce küçük bir yerde yaşıyorum ve bol bol boş alan var. Ailemde arabası olan yok. Bana araba kullanmayı öğretecek kimse yok. Olan arkadaşlarım da otomatik vitesli kullanıyor ve ben manuel öğretmem diyor. Haliyle onların aracında öğrenmiyorum.

    Kapıda araba olmadan araba kullanmak öğrenilemez. Gökten zembille böyle bir yetenek gelmiyor kimseye. He dediğim gibi arabası olan yakınlarımla sık sık bir arada olsam neyse. Kapıda araba şart. Mahallemizde sürücü kursu var. Hocalarla konuştum. Bazen ücretli bazen de ücretsiz ders verecekler. Her gün birkaç saat sürücü eğitmeni eşliğinde öğreneceğim. Umarım ön yargınızı elemişimdir.

    Saydam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Etme, eyleme.. Önce öğren sonra arabayı al. Vura kıra öğrenirim diyorsun da öğrenirken eğitim zayiatı olarak sadece arabanı düşünüyorsun. Senin canın var yolda gidenin canı var, kaldırımda duranın canı var, yoldan geçen hayvanın canı var. Senin eğitim zayiatı olarak bunların hiç birini riske atmaya hakkın yok.
  • 07-07-2019, 11:05:33
    #25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ben Fiat Siena da öğrenmiştim araba kullanmayı fiyatı 12 15 arasi yakıtı ve kullanımı güzel tavsiye ederim
  • 07-07-2019, 11:13:15
    #26
    18.000 TL'ye alacağım tek araç Volkswagen Polo
  • 07-07-2019, 11:21:20
    #27
    18 binlik araba alanın ya araçtan anlaması ya da sanayide akrabası olması lazım.
    Vitese takıp giderim değil olay illa ki sorun çıkacaktır.
    1000 tl sigorta
    300-400 muayeneler
    150 lira civarı noter
    Bunlar da standart gider olur ilk yıl için.

    Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    18.000 TL'ye alacağım tek araç Volkswagen Polo
    Ustam ne ettin, o kadar düştü mü polo? Otomatik var bende 96-99 kasa. 5. yılıma girdim, hala uçak gibi uzun yola da çıkıyorum.
    Bakım dışında masrafım olmadı. Kendim yapıyorum gerekli şeyleri de. Bir defa marş motoru yandı o da sinyal vermişti ben zorladım.
    Ama evin önünden götürüp değiştirdim. Çıkması da çok, ivedik yakın hurdadan her parçasını yarı fiyatına buluyorsunuz zaten.
    Polo iyidir, tofaşkcılar alınmasın da 18 bine tofaş alana kadar 20-25 bin polo 3-4 gömlek üstündür yani.