• 09-09-2012, 19:27:28
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba,

    DDoS Hosting hizmeti vermeyi planlıyoruz. Bunun için 3 Lokasyonda çalışmalarımız devam etmektedir.

    1-4 Gbps arası kapasitesi olacak.

    Şuan burada konu açmamın sebebi tamamen test içindir. Her hangi bir satış gibi bir niyetim yoktur.

    Alt yapıyı test etmek istiyoruz. Bu yüzden test amaçlı saldırıya ihtiyaç duymaktayız, sisteme saldırmak isteyen arkadaşlar pm atarsalar site adresini iletelim hep beraber test etmiş oluruz.

    Böylelikle ne kadar verimli olduğunu anlayarak kimseyi mağdur etmeyiz.

    Not : Bu bir satış konusu olmadığı için lütfen konu altına alaycı yada baltalayıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim.

    Özel mesajlarınızı bekliyoruz.
  • 09-09-2012, 19:55:07
    #2
    Hayırlı olsun zor bir işe giriyorsunuz inşallah başarılı olursunuz hangi datecenter'leri seçtiniz çalişmak için
  • 09-09-2012, 19:57:27
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Expunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı olsun zor bir işe giriyorsunuz inşallah başarılı olursunuz hangi datecenter'leri seçtiniz çalişmak için
    İlginiz için çok teşekkür ederiz. Şuan için sadece test aşamasında.

    Toplam 3 Lokasyon belirledik. Amerika ve Hollanda detaylı bilgiyi pm olarak gönderebiliriz.
  • 09-09-2012, 19:59:11
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Detaylı bilgiyi PM olarak alabilirmiyim.
  • 09-09-2012, 21:32:14
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Elazığlı168 500 Mbit civarı saldırı yaptı, yurt dışı anonsları keserek saldırı engellendi.

    İlgilendiği için Elazığlı168 arkadaşıma tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
  • 09-09-2012, 21:34:24
    #6
    sunucuoptimizasyon.com
    Sistemi test ettik 500 mbit civarı bir atak gönderildi sunucu 10 saniye sonra geri geldi ama geldiğinde neredeyse Türkiye hariç tüm ülkelerin anonsu kesilmişti, türkiyeden girecek ziyaretçiler için sıkıntı yaşatmaz ama google botları ve yurtdışı ziyaretçiler için sıkıntı olabilir, yinede iş görür.
  • 09-09-2012, 21:37:30
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sistemi test ettik 500 mbit civarı bir atak gönderildi sunucu 10 saniye sonra geri geldi ama geldiğinde neredeyse Türkiye hariç tüm ülkelerin anonsu kesilmişti, türkiyeden girecekler ziyaretçiler için sıkıntı yaşatmaz ama google botları ve yurtdışı ziyaretçiler için sıkıntı olabilir, yinede iş görür.
    Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. DDoS hosting hizmeti için çalışmalarımız devam etmektedir. Yapabileceğimizin en iyisi ile DDoS hosting hizmeti vermeyi planlıyoruz.
  • 10-09-2012, 09:58:10
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Testler devam etmektedir...
  • 15-09-2012, 03:40:37
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Msn adresinizi ekledim, bende bir test edim bakalım nasılmış