1 hafta önce kadar forumda bulunan ve işine baya güvendiğim bir host firmasından Rust sunucu kiraladım 1 aylık.
32GB DDR4 RAM
İ9 9900K 16 CORE İŞLEMCİ
bu özelliklerde bir sunucu aldım ancak firmanın ilgisizliği mi dersiniz sunucuda kendi hatalarından dolayı olanan yaşananlar mı dersiniz hat safaya çıktı. Sorunlar çözülmezse zaten şikayet konusu açacağım.
Yaşadığım sıkıntılar:
1- Sunucu açıldı ancak sunucuda aşırı bir takılma sorunu vardı oyuncular falan sanki uçarak gidiyordu. Başka servera taşıdılar 2 gün sonra çözüldü.
2- Sonra sunucuya 3 port açmaları gerekirken 1 port açmışlar çoğu işlemi yapamıyordum. Portları açtılar sonradan.
3- Sunucuda hiç bir şekilde ne açıklama ne sunucu resmi ne sunucu butonu hiç bir şekilde gelmiyordu halen çözülmedi bekliyorum
4-Sunucunun ping değeri server listesinde gözükmüyordu halen çözülmedi bekliyorum.
5- Crackli kişiler servera bağlanabilsin dedim halen ayarı yapılmadı bekliyorum.
6- 2 core 16gb rame sahip olan sunucumun serveri başlatması 4dk sürerken burada ortalama 20-25dk civarında açılması. (iki tarafta da aynı pluginler var). Bunu söylediğim de sırada dönüş olarak "sizin ki erken bile açılıyor normalde 30dk önceden açılmaması lazım" demeleri
.Anladığım kadarıyla rust sunucusundan anlayan bir ekipleri yok ve bekleyip duruyorum.
Rust sunucusundan anlayan bir hosting firması aramaktayım. Özellikle en azından bir test sunucusu açıp test etmeme izin veren hosting firması arıyorum.
SADECE WHATSAPP VEYA TELEGRAM LÜTFEN HIZLI HABERLEŞME İÇİN.
WHATSAPP TIKLA