Bu Kişiye Dikkat Edin! Dolandırıcak Kişi Arıyor - R10.net
0
Giriş Yap
Kayıt Ol
Bu Kişiye Dikkat Edin! Dolandırıcak Kişi Arıyor
15
●
1.137
R10.net
Sunucu & Web Hosting
Web Hosting & Sunucu Arıyorum
Bu Kişiye Dikkat Edin! Dolandırıcak Kişi Arıyor
1
2
10-03-2009, 01:28:27
#1
UzmanCozumler
Bir kac gündür birisi geliyor.. Domain + Radyo istiyor. Odeme yapdıgını, hesabının aktif olmadigini soyluyor..
Hesabı kontrol edeyim dedigimde yok oluyor
MSN Adresi :
sakaryasporlular@hotmail.com
Dikkat edin arkadaslar..
2. Gelişi
3. Gelişi
Not :
Başta gecen tanısma ve pazarlık loglarını koymadım..
10-03-2009, 01:43:07
#2
Okan
gülünecek bi durum ya insanlara bak karşılarındaki insanları saf sanıyolar galiba.
allah sabır versin
10-03-2009, 06:59:51
#3
Trpaket
Üyeliği durduruldu
Bu tür kişileri burda barındırmaya gerek varmı acaba ?
10-03-2009, 07:03:59
#4
dextroit
sakaryasporlular@hotmail.com
Bir çok yerde duydum dikkat edilmesi gerekiyor muhtemelen konuyuda okumuştur
10-03-2009, 08:37:39
#5
CeNGaWeR
Üyeliği durduruldu
yazık.. ne diyeyim ki
10-03-2009, 13:41:17
#6
MedyaServers
Adamın gelişinden belli işin içinde bir kılçık olduğu.
10-03-2009, 14:05:42
#7
GencSheLL
Bu şahıs dolandırıcıların ağmak olan versiyonundan galiba .. Bir daha gelirse birzahmet söyle versiyon yükseltsin ..
10-03-2009, 15:36:55
#8
UzmanCozumler
Bir daha gelirse odemenizi aldık evet.. Siparisinizi su adresden veriniz diyerek buraya gonlendiricem
10-03-2009, 15:45:26
#9
Okan
UzmanCozumler adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bir daha gelirse odemenizi aldık evet.. Siparisinizi su adresden veriniz diyerek buraya gonlendiricem
bu sayfayı açtıktan sonraki suratını görmek isterim
1
2
×
Beğeniler
×
Değerlendirmeler