Turhost oneririm.
İngilizce yeni actigim bir proje icin de forumda birvesifir hosting'den deneme amacli sponsor paket aldim, site acilis hizi gayet iyi.
Adam gibi mini hosting firması öneriniz
38
●1.309
- 21-12-2018, 17:32:22Merhaba,ulasatakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle biz fiyatlandirma politikamizi buna gore yapmaktayiz +olarak forumda bırakın %100CPU sağlamayi %200 Tarzı limitlendirme yapan firmalar dahi mevcut iken neden bu soru bize yöneltilmiş anlamiş değiliz. bir hizmet vaad ediyor isek demekki bir planimiz bir düşüncemizde vardir değil mi ?
Saygılarımızla Atahosting.net - 21-12-2018, 17:33:25Merhablalar , Tamamen ssd disk alt yapısında hosting paketlerimizi inceleyebilirsiniz.ilkay_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://kapteyan.com.tr/bireysel-web-hosting.php
Teşekkürler iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla.. - 21-12-2018, 17:39:10Adam gibi hosting önerisi istiyorsanız guzel.net.tr den alabilirsiniz.
- 21-12-2018, 17:43:55Merhaba. Arzu ederseniz 25 TL ücret ile SINIRSIZ LİNUX hosting paketimizi size sunabiliriz.ilkay_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yada ücretsiz windows sponsor hosting paketimziden 1 yıl yararlanabilirsiniz.
- - - - - - - - -
0 (232) 335 10 50 | 0 (232) 462 16 32
www.odeaweb.com.tr | info@odeaweb.com.tr
Odea Web, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) lisansı ile ticari amaçla faliyet gösteren yasal yer sağlayıcı ve hosting firmasıdır.
Adres Bilgisi
Mithatpaşa Caddesi, Barbaros Mah. No: 218 Kat: 6 Daire: 12 PK: 35260 Konak - İzmir / Türkiye
Kayıtlı Vergi Dairesi
Kadifekale Vergi Dairesi - İzmir
Kayıtlı Vergi Numarası
338 017 2217
Ticaret Odası Bilgileri
İZTO - İzmir
Ticaret Sicil Numarası
1108511
BTK Yer Sağlayıcı İzin Belgesi
https://www.btk.gov.tr/ticari-amacli...layici-listesi - 21-12-2018, 18:03:24OguzHun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam destek biriminden görüştüm ancak kişi ile anlaşamadık. Sorunumun natroda yavaşlık olduğunu söyledim. Kendilerinden bana hosting açacakları yerdeki herhangi bir wp sitesini vermelerini rica ettim. gtmetrix ten sorgulama yapmak istediğimi söyledim. Veremeyeceklerini söylediler. Tek şansımın ödeme sonrası taşıma işleminden sonra test edebileceğim olduğunu söylediler. Böyle bir bakış açısı normal mi bilmiyorum bana uymadı. Host olacağım dc den bir siteye gtmetrix sorgulaması yapmak istiyorum ki tekrardan aynı sorunu almayayım sonra. Güzel hosting bunda bile yardımcı olmadı ise gelecekte gerçek sorunum olsa hiç yardımcı olmayacağı kanaatine vardım.
