*Firma yıllık ödeme yapacak.
**Desteği iyi,herhangi bir sorunda telefondan ulaşabileceğimiz bir firma arıyoruz.
***Ucuz ücretli yıllık ödemesi olan bir firma arıyoruz.1-2 site barınacak ve trafik az kullanılacak yani hiti düşük olucak.
Tekliflerinizi beklemekteyiz.Kurumsal olmayan çözümleri lütfen yollamayınız.Resellerden host alma niyetimiz yoktur sadece firmalar teklif yollasın.
Firma İçin Hosting veya Reseller Arıyorum
15
●606
- 12-09-2013, 20:53:03Üyeliği durdurulduÖzel mesaj ile teklifimi ilettim dönüş bekliyorum , iyi forumlarWebkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-09-2013, 20:59:59r10 üyelerine öze %50 indirim kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.
Paketlerimizi inceleyebilir, size uygun olanı hemen sipariş verebilirsiniz. Memnun kalmazsanız 7 gün içinde paranızı iade edebiliriz.
%50 indirim Kampanya konumuz için TIKLAYINIZ .
Paketlerimizin Ortak Özellikleri
- SSD Diskli Yüksek Performanslı Sunucular
- CPU limiti %20
- Sınırsız alt özellikler
- Türkiye Lokasyon
- Cpanel / plesk / Webmin
- Litesseped
- Cloud Linux sistem.
- Softaculous Hazır Kurulum
- Haftalık Yedekleme
Canlı Destek Sistemimiz Mevcuttur. Hemen görüşmek için TIKLAYINIZ.
Ödeme Yolları
- Kredi Kartı
- Paypal
- Garanti Bankası Havale - EFT
- Finans Bankası Havale -EFT
- Misli Ödeme
FİRMA BİLGİLERİMİZ
Milenyum İnternet
Kuruluş Yılı : 2009
Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge No: 2082
Vergi Dairesi: Çarşamba Vergi Dairesi
Vergi No: Mevcuttur
İletişim Bilgilerimiz;
Adres : Orta Mah. Hüsnü Bey Cad. No:17/C Çarşamba - Samsun
Sabit Telefon: 0362 832 3686
Website : www.milenyum.net
Msn-Mail: destek[at]milenyum.net
- 12-09-2013, 21:07:19Üyeliği durdurulduKalite ve destek arıyorsanız imzamızdaki reseller satış konumuzu inceleyebilirsiniz...
Saygılarımızla.. - 12-09-2013, 21:28:00

Satış konumuza gitmek için tıklayınız.
Firma Adı: Yılmaz Bilişim İnternet Hizmetleri
Kuruluş Yılı: 2012
Web: https://www.yilmazbilisim.org
Telefon: (+90) 538 686 44 73 | Mail: info@yilmazbilisim.org
Yılmaz Bilişim İnternet Hizmetleri TİB. Onaylı YS-2957 numaralı yer sağlayıcı faaliyet belgesine sahiptir. - 12-09-2013, 21:37:33Merhabalar;
www.1host1.com 'u incelemenizi tavsiye ederim... Iyi calismalar - 12-09-2013, 21:53:43Üyeliği durdurulduBuyurun Son 4 StokWebkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/reseller-hosting/...ftaculous.html
