Merhabalar;
forumda bir çok arkadaşımız bu içerikteki sitelerden para kazanıyor / kazanmaya çalışıyor. Genelde ovh, hetzner , redstation veri merkezlerinin alt yapısındaki veri merkezleri tercih ediliyor.
Özel bir alt yapı olmadıkça bir çok firma sahibi arkadaşımız fiziksel firewall altyapısında olmadan hizmet veriyor. Sakın yanlış anlaşılmasın piyasa ve sektör bir takım kısıtlamaları yapmak zorunda bıraktırıyor.
Bunlara ilave olarak a-dult siteler potansiyel olarak yüksek miktarda saldırı alma riski olan siteler kategorisinde başı çekenlerden.Bu durum bir saldırı durumunda gerekse hosting firmasını gerekse müşteriyi zor durumda bırakıyor.
Sadece a-dult sitelere özel yüksek donanımlı ve fiziksel firewallı bir alt yapı hazırlayıp satışa sunmayı düşünüyoruz.
Fikir , öneri , görüşlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Teşekkürler.
Fikriniz nedir ?
Gayet mantıklı. Olması gereken aradığımız birşey !
Olmasada olur.
Gereksiz görüyorum.