Duyduk r10'daki reklamlardan daha.net'i filan..
softcom ile aynı şirket mi bunlar? sitelerinde bas bas bağırıyorlar ama ben bi bağ göremedim?
Softcom'un sitesinde türkiye diye verdiği no daha.net'inki ile aynı değil?
daha.net, softcom aynı mı?
6
●1.188
- 16-02-2010, 00:38:41
- 16-02-2010, 11:05:40Üyeliği durdurulduEvet Daha.net Softcom Türkiye'dir, ama telefon numaralarına birşey diyemem, belki sonradan değimiştir, güncellememişlerdir.
- 16-02-2010, 11:22:53Üyeliği durdurulduNereye baksam bu adamların reklamlarını görüyorum bu adamlardaki bu paralar keşke bende olsaydi
bu sektöre gireceğime başka sektöre girerdim
- 16-02-2010, 12:48:53Merhaba,
daha.net Softcom Aş'nin 1 Aralık 2009 itibari ile piyasaya sürdüğü bir markadır. Softcom Aş, Softcom Inc Kanada ortaklığı ile 2009 yılında kurulmuş bir firmadır. Softcom Inc ve Softcom Aş, Türkiye'de ilk olarak myhosting.com.tr ile hizmet vermeye başlamıştır. daha ayrıntılı bilgiyi http://www.daha.net/kurumsal/ 'dan görebilirsiniz.
Softcom Aş adına, Birge Elif BASIK.
Community Manager - 16-02-2010, 13:19:58Açıklama için teşekkürler.birge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sektöre gireceğime başka sektöre girerdim
domain süremi uzattım bana daha.net den fatura gönderdiler