• 25-11-2009, 01:15:01
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Öncelikle merhaba;

    Askerlik dolayısı ile firma devir edilecektir.

    Windows Sunucu plesk panelden istatistik ekranı.



    Linux sunucumuz windows server üzerinde VMware içerisinde çalışmaktadır. İçerisinde 8-10 Adet domain bulunmaktadır. Windows sunucumda 4 GB ram bulunmaktadır 1 GB linux'a atanmıştır. Herhangi bir sorun yaratmamaktadır, windows sunucu toplamda 1000 domain barındıracak düzeydedir.

    1 adet sunucu boşta durmaktadır isterseniz hatta bağlatıp linux sunucuyu oraya taşıyabilirim. Sunucu özellikleri;

    Windows

    AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
    4 GB Ram
    160 + 80 GB Hdd
    Lisanslı Windows Server 2003 R2 Standart Edition
    Lisanslı Plesk Kontrol Panel 8.4.0 ( Lisans Bitiş : 21 Aralık 2009 )


    BoÅŸta Duran Sunucu

    AMD Sempron 3400+
    2 GB Ram
    250 GB Sata2 WD Hdd



    Sunucular tamamen bana aittir. Aralık ayında Şu anda süresi dolmuş 2 adet reseller hesabı mevcuttur. Aralık ayında süresi dolacak 5 adet reseller hesabı vardır. Sunucumuzun geri dönüşleri başlamıştır. 2 Adet sunucu birlikte devredilmesi zorunlu değildir.

    Toplam 2 sunucu ve içerisindeki hesaplar için 800 TL peşin olarak istiyorum. Sadece Windows sunucu için fiyat 650 TL dir. Son ve gayet iyi fiyattır. Sunucular Datafon İletişim AŞ. de bulunmaktadır. Anlaşıldığında sunucu transferi sağlanacaktır.

    İlgilenenler PM ile bana ulaşabilir. Anlaşılan ilk kişiye hemen devir edilecektir. Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.

    Saygılarımla


    Edit: Firmamız limited şirketidir, bu yüzden firma değil sadece sunucu ve müşteriler devir edilecektir.
  • 25-11-2009, 12:24:34
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar Firma İsminiz Nedir Acaba ?
  • 25-11-2009, 14:02:24
    #3
    Detaylı P.M. alabilir miyim

    (Bireysel - Kurumsal Müşteri adedi, harcanan toplam alan ve band, yıllık toplam gelir v.s.)
  • 25-11-2009, 14:39:39
    #4
    Devir işlemi tamamlanmıştır, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.