Ilk mesajimda belirttigim gibi saldiri tek bir sunucuya gelmiyor tüm sunucularimiza geliyor.
Bizden hizmet (hosting, reseller, vps, sunucu) alan herkese detayli sekilde acikliyorum saldiri geldiginde olabilecek durumlari.
Herkesten cok özür diliyorum amacim kimseyi magdur etmek degil, elimden geldigince herkese yardimci olmak ve iyi hizmet vermek.
Su an beynim durmus sekilde ve su aldiriyi yapan her kimse (kimlerse) bana ulassinlar sorun herneyse cözelim.
Saygilar
Eser Aslan FAHIR
BOTNET SALDIRISI (ALFABILISIM.NET ve ESRSYS.COM)
94
●7.476
- 23-10-2009, 00:33:43Üyeliği durduruldugeçmiş olsun hocam inşallah en kıza zamanda düzelir
- 23-10-2009, 00:35:33Eposta Aktivasyonu GerekmekteEmre p.m. attim sana.Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-10-2009, 00:37:54Üyeliği durduruldu8.ci reseller bunuda tutturamadik ne yapcaz böyle ne yedek kaldi,ne site nede para
- 23-10-2009, 00:50:58Bir arkadaş düşünün, çabalıyor, çalışıyor, bilgi ediniyor Zamanının bütün hepsini size ekstralar sunmaya çalışıyor. Yeni ne yaparım, nasıl sorunsuz hizmet sağlarım diye düşünüyor.
Olabilir insanlık halidir, problem yaşatmış olabilir ama bu olayda onun yapabileceği hiçbirşey olmadığını bilin. Kimler bu saldırılardan çekti bunun en büyük örneği r10.net'dir.
Anlıyorum hepiniz mağdursunuz ama gerçekten yapabileceği birşey yok üzerine gidipte arkadaşı daha çok sıkmayın.
Ben inanıyorum ki bütün herkesin mağduriyetini giderecek saldırılara da en kısa süre içerisinde bir çözüm bulacak.
Eser arkadaşı ne tanırım ne de konuşmuşluğum var. Nacizane fikrimdir.
Düşene bir de siz vurmayın arkadaşlar.
Hayırlı geceler..