• 23-10-2009, 00:32:26
    #19
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Ilk mesajimda belirttigim gibi saldiri tek bir sunucuya gelmiyor tüm sunucularimiza geliyor.

    Bizden hizmet (hosting, reseller, vps, sunucu) alan herkese detayli sekilde acikliyorum saldiri geldiginde olabilecek durumlari.

    Herkesten cok özür diliyorum amacim kimseyi magdur etmek degil, elimden geldigince herkese yardimci olmak ve iyi hizmet vermek.

    Su an beynim durmus sekilde ve su aldiriyi yapan her kimse (kimlerse) bana ulassinlar sorun herneyse cözelim.

    Saygilar



    Eser Aslan FAHIR
  • 23-10-2009, 00:33:35
    #20
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Yedekler gitmedi. Sunucu acildiginda siteler son halleriyle calisacaklar.
  • 23-10-2009, 00:33:43
    #21
    Üyeliği durduruldu
    geçmiş olsun hocam inşallah en kıza zamanda düzelir
  • 23-10-2009, 00:34:46
    #22
    Üyeliği durduruldu
    Senide anlıyorum zor durumdasın ama. Yedekleri soruyorum. Ne zaman alabiliriz ? + yapanların ip si falan yokmu ? Tek tek özel cevap vermen önemli değil. tam cevap versen yeterli. yedekleri ne zaman alırız ?
  • 23-10-2009, 00:35:33
    #23
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Senide anlıyorum zor durumdasın ama. Yedekleri soruyorum. Ne zaman alabiliriz ? + yapanların ip si falan yokmu ? Tek tek özel cevap vermen önemli değil. tam cevap versen yeterli. yedekleri ne zaman alırız ?
    Emre p.m. attim sana.
  • 23-10-2009, 00:37:54
    #24
    Üyeliği durduruldu
    8.ci reseller bunuda tutturamadik ne yapcaz böyle ne yedek kaldi,ne site nede para
  • 23-10-2009, 00:50:58
    #25
    Bir arkadaş düşünün, çabalıyor, çalışıyor, bilgi ediniyor Zamanının bütün hepsini size ekstralar sunmaya çalışıyor. Yeni ne yaparım, nasıl sorunsuz hizmet sağlarım diye düşünüyor.

    Olabilir insanlık halidir, problem yaşatmış olabilir ama bu olayda onun yapabileceği hiçbirşey olmadığını bilin. Kimler bu saldırılardan çekti bunun en büyük örneği r10.net'dir.

    Anlıyorum hepiniz mağdursunuz ama gerçekten yapabileceği birşey yok üzerine gidipte arkadaşı daha çok sıkmayın.

    Ben inanıyorum ki bütün herkesin mağduriyetini giderecek saldırılara da en kısa süre içerisinde bir çözüm bulacak.

    Eser arkadaşı ne tanırım ne de konuşmuşluğum var. Nacizane fikrimdir.
    Düşene bir de siz vurmayın arkadaşlar.

    Hayırlı geceler..
  • 23-10-2009, 01:00:13
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun..
  • 23-10-2009, 06:29:39
    #27
    Misafir
    Büyük geçmiş olsun ALLAH sabır versin size ve müşterilerinize