• 17-01-2006, 01:42:52
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar host alacaksanız size tavsiyem www.soulhosting.net dir güvenli , hızlı , süper teknik destek ve dahası www.soulhosting.net

    hostbul daki yorumlar
    soulhosting.net hakkında yapılan:
    74 yorumdan 71 tanesi olumlu, 3 tanesi olumsuz.
    Olumlu yorumların oranı : %95

    Firma için verilen puanlar (5 üzerinden):
    Teknik destek : 4.71
    Sayfaların açılma hızı: 4.59
    Fiyat - hizmet kalitesi oranı: 4.74
    Uptime (sitenin ulaşılabilir olma durumu): 4.70
    Genel ortalama: 4.71

    Kaliteli host = wWw.SoulHosting.Net
  • 17-01-2006, 03:28:56
    #2
    Önemli Bilgiler :
    Hosting paketlerinde gördüğünüz "SINIRSIZ" yada "LİMİTSİZ" ifadeleri yanıltıcı veya yalandır. Her serverın (kasanın) ulaşabileceği maksimum bir değer vardır. Buda maksimum (harddisk) HDD boyutu veya bağlantı ile ilgilidir. Sınırsız ifadesi "Limiti konmayan" şeklinde ifade edilmelidir. Müşterinin istediği kadar kullanması anlamına gelir

    Web Hosting Hizmeti :
    Web hosting hizmeti, statik, dinamik veya interaktif web sayfalarınıza ev sahipliği yapmaktır. Bu hizmette, dilerseniz alan adınıza e-mail hesapları da ekleyebilirsiniz. Hazır paketler yerine, ihtiyacınız olan web alanı ve e-mail sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz. Web sayfalarınızın yapısına göre Profesyonel ve Base Hosting ana seçenekleri mevcuttur. Temel fark program veya script içeren web sayfaların bulundurulmasıdır (statik-dinamik sayfalar).

    Bunları ne amaçla yazdılar bilmiyorum ama gercekten çok doğru şeyler
  • 17-01-2006, 03:29:26
    #3
    lütfen burası reklam alanı degil.


    kampanyalarınız varsa buyrun yazın ama bu sekilde lütfen reklam atmayın
  • 22-01-2006, 00:04:19
    #4
    Misafir
    Bencede reklam kokuyo bu konu
  • 22-01-2006, 01:09:28
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Merthost = SoulHosting
    Bu nasıl reklam zuhaha
  • 22-01-2006, 03:19:42
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ben burdan geçen sene hosting ve domain almıştım.domainleri kendi üstlerine aldılar ve kontrol paneli vermediler.6 ay sonra hostingi bıraktım ve name serverları değiştirmek için adamlara söyledim devamlı.domaini transfer ederken de sorun çıkaracaklardı az kalsın ama zor zar domaini kurtardım.ayrıca ağır laflar söylediler.konuyu açan arkadaşın imzasındaki siteye baktım.sponsor olmuşlar herhalde.ondan dolayı burda reklamlarını yapmak istemişsin sanırım ama bende soulhosting ile çalıştım ve hiç memnun kalmadım.bilginize...
  • 22-01-2006, 04:36:52
    #7
    Misafir
    Benim Soulshosting'te Bir domainim var yaklasık 2 yıldır.

    *Solusun sahıbı Orhandır.Orhan Miniex portalınında kodlayıcısıdır.

    Neyse benımle alakalı olan konu ise DOMAİNİM yaklasık 30 kez ns degıstırdı sagolsun hiç problem yaşamadık.

    Ayrıca bayramda bankalar kapalıydı.Para yatıramadım.O domaını 1 yıl uzattı ben 1 hafta sonra yatırdım.

    teknolojiweb yaşadıgın problemın kaynagını ve reel'liğini tam bılmıyorum ama orhanın bu tarz birşey yapacagına ınan ıhtımal vermıyorum


    saygılar.
  • 22-01-2006, 15:49:53
    #8
    Yönetici onayı bekliyor
    zaten başıma ne geldiyse mini-nuke sevdası yüzünden geldi.miniex 1.8.2 i kullanmak için ordan host aldım ve domain.ben mini-nuke yi iyi birşey sanmıştım yani en azından 1.8.2 yi.ayrıca miniex.net te o kadar kişiye yardımcı olmama rağmen bana ne küfürler edildi suçum yokken ne orhan kara ne de gökhan goral sesini çıkarmadılar.bu olayın başka bir boyutu tabii.esas önemli olan hosting ve domain konusunda yaşadıklarım.hatta en son domaini transfer ederken önce orhana dedim gökhan ilgileniyor dedi transfer işlemiyle ben alırken orhanla muhattap olmama rağmen mecburen gökhanla konuştum.mail at dedi.tamam dedim.akşam attım maili ve ertesi gün noldu diye sorduğumda maili geç attın gibi laflar söyledi.ve daha sonra ben sıkıştırınca çok ağır laflar etti ki ben ona o derecede birşey söylememiştim.msn konuşmalarımızın kayıtlarıda mevcut inanmıyorsanız yayınlayabilirim.yani 1 yıl içinde ne verdikleri hizmetten ne de destekten memnun kaldım.ayrıca ordan host ve domain alan birkaç arkadaşım daha var onlarda memnun değiller.yani bilmiyorum her müşteriye farklı mı davranıyorlar yoksa başka bir sebebi mi var.neden böyle davrandılar anlamak zor gerçekten...


    benim bunlarla hiçbir ilişkim kalmadığı halde hala referanslarında yayınlıyorlar.bakabilirsiniz.http://www.soulhosting.net/referers.asp?Page=2 yine bu sayfadan bazı domainlere whois çekip bakın aldıkları domainleri kendi üstlerine aldıklarını da görürsünüz.
  • 23-01-2006, 20:57:32
    #9
    ne olursa olsun hiç bir zaman türk firmadan domain almayın derim ben.

    babam satsa yine almam.