zaten başıma ne geldiyse mini-nuke sevdası yüzünden geldi.miniex 1.8.2 i kullanmak için ordan host aldım ve domain.ben mini-nuke yi iyi birşey sanmıştım yani en azından 1.8.2 yi.ayrıca miniex.net te o kadar kişiye yardımcı olmama rağmen bana ne küfürler edildi suçum yokken ne orhan kara ne de gökhan goral sesini çıkarmadılar.bu olayın başka bir boyutu tabii.esas önemli olan hosting ve domain konusunda yaşadıklarım.hatta en son domaini transfer ederken önce orhana dedim gökhan ilgileniyor dedi transfer işlemiyle ben alırken orhanla muhattap olmama rağmen mecburen gökhanla konuştum.mail at dedi.tamam dedim.akşam attım maili ve ertesi gün noldu diye sorduğumda maili geç attın gibi laflar söyledi.ve daha sonra ben sıkıştırınca çok ağır laflar etti ki ben ona o derecede birşey söylememiştim.msn konuşmalarımızın kayıtlarıda mevcut inanmıyorsanız yayınlayabilirim.yani 1 yıl içinde ne verdikleri hizmetten ne de destekten memnun kaldım.ayrıca ordan host ve domain alan birkaç arkadaşım daha var onlarda memnun değiller.yani bilmiyorum her müşteriye farklı mı davranıyorlar yoksa başka bir sebebi mi var.neden böyle davrandılar anlamak zor gerçekten...
benim bunlarla hiçbir ilişkim kalmadığı halde hala referanslarında yayınlıyorlar.bakabilirsiniz.
http://www.soulhosting.net/referers.asp?Page=2 yine bu sayfadan bazı domainlere whois çekip bakın aldıkları domainleri kendi üstlerine aldıklarını da görürsünüz.