• 06-09-2009, 05:17:57
    #37
    Üyeliği durduruldu
    hadi diyelim tüm firmalar katıldı peki yabancı firmaları ne yapacaksınız?
    müşteri gider yabanci firmalardan ucuz olarak alır bunun önünne geçilemez...
  • 06-09-2009, 15:18:36
    #38
    Üyeliği durduruldu
    Kimse kusura bakmasın. Böyle birşey tutmaz tutamaz.

    Tutması için sektörün en iyileri destek çıkması lazım fakat sektörün en iyileri r10a takılmıyor

    Ni-Osman'ın bir yazısı vardı. Hosting piyasası r10dan ibaret değildir diyordu. Bu piyasa r10dan ibaret değilse açılan 2. bir siteden asla ibaret olamaz.

    Kimse kimsenin yanlışını düzeltemez. Siz hepiniz anlaşsanız 512Ramli VPS En düşük 35TL olacak dense, buna katılan adamlar 25e satabilir. Sonuçta satışlar MSN'de son buluyor. R10da 35 yazar msnden 25 der.

    Gerçekler acıdır. Önüne geçilmesi zor bir şey. Artık kalıplaşmış tabuları yıkmak zordur.

    Size başarılar
  • 06-09-2009, 15:52:04
    #39
    MarkaBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba Arkadaşlar bu konuyu açarak yanlışmı yaptım doğrumu bilmiyorum ama açtım artık neyse konuya geleyim piyasaya bakıyorum 20 gb alanı adam yıllık 30-40 tl ye veriyor daha bunun gibi nice fiyatlar var ya merak ediyorum sucunu kiralıyorsunuz nasıl bu kadar ucuza veriyorsunuz hiçmi gideriniz yok sizin gerçekten merak ediyorum www.markabilisim.com yeni kuruldu fiyatlara bakıyorum resmen bedava bu fiyatlara verirken ben utanıyorum ama ne yapalım piyasa ölmüş bu fiyatlara bile pahalı sizden daha ucuza veren yerler var diyen müşteriler çıkıyor şimdi vergi levhası alacağım o kadar vergi ödeyeceğim ama bu piyasa böyle olursa batarız diyorum almıyorum bu piyasayı biraz hareketlendirip canlandırmak gerek aklıma bir fikir geldi.

    bir site kuralım o sitede 5-6 tane ana yönetici olsun hostingciler fedarosyonu gibi yani tüm hosting satan şirketler üye olsun öyle herkez üye olamayacak üye olanlar adminler tarafından onaylanırsa erişim sağlayabilecek bir link veririz sitelerimze (örn;hostingciler fedarasyonuna üyedir) diye burda belli kurallar oluştururuz örneğin 1 gb alanı 30 tl den aşağı satmak yasaktır vss diye yani bu kurduğumuz siteyi öyle bir hala getirecekki müşteriler bakacak ha tamam bu fedarosyona üyeler alalım diyecekler fikirlerim sizin desteklerinizle dahada genişletilebilir ne diyorsunuz arkadaşlar ?

    Siz diyorsunuz ki 20 tl fiyat veren hostingcileri federasyona almayalım... 20 tl fiyat verenin zaten sizin federasyonda işi olmaz

    Federasyondu, forumdu bunlara kafa yoracağınıza müşterilerinizi nasıl aydınlatabilirsin buna kafa yorun.... Mesala her meslek gurubu bunu ekonomik krizlerde yaptılar. Sizde piyasadaki ucuz fiyat firmaların yapmak istediklerini, vereceğiniz cüzi rakama bunun olmayacağını... Bu işin maliyetinin bu kadar tuttuğunu... İşin teknik destek boyutunun 20 tl sağlanamayacağını... Bu gibi şeyleri anlatın müşteriyi bilinçlendirin. Siz müşteriyi bilinçlendirmeden hostingciler federasyonu kursanız ne olacak kurmasanız ne olacak müşteri gidecek aynı paraya alacak birisini bulacaktır zaten.

    www.türkiyeyersaglayicilargrubu.com u alın. Destek olacak firmalar belirlensin. İyi bir bütce olusturun, sonra kaliteli, ciddi bir tasarım yaptırın. gruba maddi destek olanların standart reklamları yer alsın. ve sizin savunduğunuz fikre katılacak arkadaşlarda sitelerinde biz bu grubu destekliyoruz reklamlarını v.s yayınlasın....

    saygılar
  • 06-09-2009, 16:11:45
    #40
    güzel yazı defalarca yazıldı cizildi.

    bahsetin fikirde bir yer var kurduk gayette sevileli bir şekilde devam ediyor.

    isteyen olursa pm ile ulaşsın adresi veriyim.!
  • 06-09-2009, 16:18:33
    #41
    neden pm ile veriyorsun adresini,seviyeli bir şekilde ilerliyorda r10 da neden hala daha böle eleştiri postları atılıyor. Milletin haberi mi yok. R10da host işiyle uğraşan birisinin sitesinde görmedim bu sitenin varlığını pm değilde bunu herkesle paylaşın herkes bilgilensin... Ama illada pm atacağım diyorsan pm bekliyorum
  • 06-09-2009, 16:23:33
    #42
    Kurumsal PLUS
    Şahsen piyasadaki önde gelen firmalar katılmazsa ve "rakip" firmaların elinde olan bir site olursa ben katılmam. Sonuçta beraber çalışsak da burada herkes biribirine rakip. Ben en başından beri piyasa dışından birisi yapmalı bu işi diyorum. Piyasa içinden olursa bu iş olmaz.
  • 06-09-2009, 16:27:54
    #43
    Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şahsen piyasadaki önde gelen firmalar katılmazsa ve "rakip" firmaların elinde olan bir site olursa ben katılmam. Sonuçta beraber çalışsak da burada herkes biribirine rakip. Ben en başından beri piyasa dışından birisi yapmalı bu işi diyorum. Piyasa içinden olursa bu iş olmaz.
    abi zaten piyasa ile alakası olmayan birisi adresi sana pm ile gönderiyim ben sadece konu moderatörüyüm mesela az önce kurallara uymaya bir arkadaşız konu actı konusuna lütfen kuralları okuyunuz diye editledim.

    olay bundan ibaret.
  • 06-09-2009, 16:37:49
    #44
    Kurumsal PLUS
    Yok ben diğer projeden bahsediyorum.
  • 06-09-2009, 16:49:47
    #45
    Geçin bence bunları arkadaşlar Bazı şeyleri aşmanız lazım.