Contabo firmasından bugun bir mail geldi pinterest sitelerim icin telif hakkı uyarısı gönderdikleri mesaj altta yer almaktadır.
We have received complaints about your server VPS M SSD (100.000.41.62), specifically about the following IP address(es):
100.000.41.62
Apparently, your server is used for Copyright infringement which is strictly forbidden by our ToS.
Please see the link below:
Uyarı Linki: https://sitem.tk/nutella/
Abuse is a serious threat in the Internet and can cause a huge amount of damage; thus, we ask for your understanding that once an ABUSE case is reported to us, we must handle abuse strictly and with no tolerance.
Please take immediate action to stop the ongoing server misuse. It is required that the copyrighted contend is removed within the next 48 hours, and that we receive your reply within this period, too. Your reply must contain all information which enable us to understand exactly which measures you took to stop the abuse and prevent such or similar incidents in the future.
We will suspend access to your server if we do not receive your reply within the given time frame, and if the problem is not solved in due time; both is essential - the solution and your response. The reactivation of a server always demands a reactivation fee of at least 30.00 EUR. Please respond in due time to save these expenses.
We would appreciate your immediate attention to this matter.
If you have any questions or need help, please do not hesitate to contact us.
--
Best regards / Mit freundlichen Grüßen,
Raimon Crahe
Kundenservice / Customer support
Yukardaki tek bir site icindi bunun gibi ayrı ayrı 10 tane mail göndermişler 10 tanede kaldırılması istedikleri linkleri göndermişler kaldırdım cevap gönderim bakalım sonuc ne olacak anlaşılan o ki contabo pinterest isinde kafamızı agırtacak bende baska firma arayısına girdim
Pinterest işinde Contabo firmasını kullananları dikkatine
9
●1.266
- 25-06-2019, 22:04:38
- 25-06-2019, 22:11:56evet pinterest automaticAsgardia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-06-2019, 00:29:42Sektörün en eskilerinden, 16 Yıllık çok ama çok profesyonel bir firmayı, bir konu altında hemen bitirdiniz, faaliyetlerini bile durdurdunuz.
Mesele pinterest ile ilgili bile değil. Basitçe telif hakkı uyarısı, yani suçlu tarafta tamamen sizsiniz.
Uygun olmayan içerikli websiteleri yurtdışı üzerinde hizmet sağlayan birçok şirkette barındırabilirsiniz, bir ülkede suç kabul edilen, diğerinde serbest olabilir. Ancak mesela telif hakkıysa, uyarı alan hiçbir şirket sizi barındıramaz. Zira telif hakkı uyarısını bir yasal delege çıkartır ve bu delegenin tek bir amacı vardır, tazminat almak. Hiçbir sağlayıcıda sizin 8.99 EUR ödediğiniz VPS için mahkemeyle veya tazminat ile uğraşmaz. - 03-07-2019, 10:27:27film siteleri için nereyi tavsiye edersiniz ?NatMes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-07-2019, 11:41:55Hostinger, Shinjiru ve hmm bir tane daha vardı neydi..phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NatMes.
Almanya ve Kuzey Amerika lokasyonlarımız mevcut; www.natmes.com
Ancak belirttiğim üzere, telif hakkı içeren websitelerde abuse ve telif mailleri aldığınızda, her zaman problem ve iletişim olacaktır. Nerede barınırsanız barının. - 03-07-2019, 11:46:36bu kötü oldu.700 gb alana 50 tl ödüyordum.Bunun gibi uygun firmalar araştırmak lazım
Almanya ve Kuzey Amerika lokasyonlarımız mevcut;