Merhabalar,
Bir hosting firmasında sitelerim mevcut. Bu siteleri farklı bir yere taşıyacağım. Fakat şu an kullandığım hosting paneli cpanel veya plesk panel değil.
FTP den yedeklerini aldım. Mysql den de dışa aktar diyerek veritabanı yedeğini aldım. Bunlar yeterli olacak mı? Sonra bunları cpanele nasıl yükleyeceğiz?
Kolaylıklar dilerim.
Hosting Taşıma Hk.
5
●428
- 31-05-2019, 01:40:33Merhabaemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedeğinizi tar.gz olarak almanız durumunda full yedekleme yapmış olacaksınız. Panel bilgilerinizi yeni hosting firmanıza iletirseniz taşımanızı yapabilirler. - 31-05-2019, 01:53:53emisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba emisi,
Web site public_html/ dizin dosya yedekleri ve mysql veritabanı yedeklerini indirdi iseniz, yeni olan hosta aynı şekilde ftp üzerinden dosyaları yükleyerek, kalan veritabanı dosyası içinde hostunuzda veritabanı oluşturarak ve dosya üzerinden bağlayarak kullanabilirsiniz.
İyi çalışmalar dileriz. - 31-05-2019, 02:50:25Üyeliği durdurulduYani almış olduğunuz firma eğer yedek kendileri taşıma kabul ediyorsa onlara verin yapın mesela daha yeni biz 49 tane cpanel yedek plesk sorunsuz aktardıkemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çünkü görevimiz.