AxiHosting adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Faaliyet belgesi hakkında sorular
58
●4.269
- 24-07-2008, 00:37:39Siz bayağı bir geçikmişsiniz sizin belgelerinde ulaşması 2 gün kabul ederlermi arayıp sormanız gerek.
- 24-07-2008, 00:42:39Üyeliği durdurulduHaklısınız..
Daha Yeni Bir Servis Sayılırız.Anca Bugüne Oldu Yarın bi Açıp Sorim Yardımlarınız İçin teşekkür Ederim Yeniden..
- 24-07-2008, 00:46:55Konu altında bilgi verirseniz aynı durumda olan diğer kullanıcılar içinde faydalı olur.AxiHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2008, 11:48:02Esas (90 küsur sayfalık olanda) konuda yazdığım üzere, 25 Temmuz'da çat diye bütün siteler kapatılmayacak. Bu arada, geçerli olan WEB'den başvuru yaptığınız tarih. Posta ellerine geç ulaşsa bile resmi başvuru tarihiniz, Web'den yaptığınız başvurunun tarihi olarak kabul ediliyor.
- 24-07-2008, 13:25:41Üyeliği durdurulduHarun hocam a katılıyorumDHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2008, 13:49:13
Soru: Reseller olarak hosting hizmeti verenlerin Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi almaları gerekmekte midir? Cevap: Reseller olarak barındırılan sitelere ilişkin olarak yönetmelikte belirtilen yer sağlayıcı yükümlülükleri (Örneğin; Trafik Bilgisinin tutulması, Hukuka aykırı içeriğin yayından kaldırılması... vd.) bayilik alınan işletme tarafından yerine getirilebiliyorsa Reseller olarak hizmet verenlerin ayrıca Faaliyet Belgesi almalarına gerek olmayabilir.
Bu durumda benim resellerde sattığım domainleri reseller aldığım şirket sağlıyosa benim faaliyet belgesi almama gerek yok demi DAha sonra hiçbir sitem kapanmayacak.*?
Vd. no ya Tc mizi Yazdık Vergi Dairesi Kısmında Ne yazıcaz onu Bilemedim boş ta Kabul Etmiyo SOn 10 Dk kaLdı