WRTHosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri! - Duyuru
20
●2.054
- 31-05-2008, 23:58:35
- 01-06-2008, 00:05:51Kesinlikle katılıyorum konu açılmışken bende içimi dökeyim..bende 1 aylık wrthosting müşterisiy(dim)..foruma reseller arıyorum diye konu açtım sonra gelen teklifler arasında wrthosting ile yaptığımız görüşmelerden sonra "teknik destek" konusunda çok büyük vaatler edildi.hizmeti kullanmaya başladıktan sonra kesintisinden tutunda herhangi ufak bir sorunuma kadar hiçbir sorunumuzla ilgilenilmedi siteler kapanıyor servera bişeyler oluyor yazıyorum cevap alamıyorum alamadımda eğer wrthosting ile çalışmaya devam etseydim alamicaktımda..madjack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wrthostinge büyük saygı duyuyorum ama asla ve asla eğer kapanmasaydı wrthosting asla çalışmazdım..eğer bir vaatte bulunuluyorsa o vaat yerine getirilmek zorundadır diye düşünüyorum.ayrıca sitede ticked vb.. sistem olmadığından mecburen msnden destek almak zorunda kalıyorduk..
neyse bu eleştirilerimizde haklıyız diye düşünüyorum tekrardan söylüyorum wrthosting sahibine büyük saygı duyuyorum ama hizmet olarak 10 üzerinden 1 bile fazla gelirdi..internetbilisime devredildi iki taraf içinde hayırlı olsun
- 01-06-2008, 10:02:50Üyeliği durdurulduÖncelik yorumlar için teşekkürler,
Cevap - 1 (Safe Mod) : Biz size safe mod'un kapalı olmasını sağlarız dedik ve sağladık taşındıktan sonra internetbilisim ile görüşürseniz onlar safe modun kapalı olmasını sizin sitenize özel şekilde ayarlayacaklardır denild. Ki safe mod önemli bir güvenlik kiti olduğundan sitenizin safe mod nedeniyle hacklenmesi durumunda bunun hosting hizmeti verenin sorunu olmayacağını Onur Bey (internetbilisim) gayet güzel açıklamış size.. Bu durumda sizin sitenize özel safe mod olayını size belirtmiş zaten.
Cevap - 2 (Sanalmag) : sanırım sinektasarim ben sizin sitelerinizi isteğiniz üzerine taşıdım hatta yedek alınacak olan sunucunuzda sorun olduğundan gecikmeli taşıdım ayrıntılı olarak ayrı ayrı wine ve line. "Linux kapandı win açıldı..." buna gelince biliyoruz ki Nixcon'un kapanması çoğu hizmet vereni bu şekle soktu. Bizimde Sunucularımız Nixcon da idi bununla doğru orantılı olarak bizde etkilendik dolayısıyla.
Cevap - 3 (BurakPotuk) : "esintisinden tutunda herhangi ufak bir sorunuma kadar hiçbir sorunumuzla ilgilenilmedi siteler kapanıyor..." bizimle çalışan çoğu müşterimiz bilir ki destek konusunda elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ki bunu çoğu müşterimizde biliyor. Yukardada belirttiğim gibi Nixcon'un kapanması çoğu hizmet vereni bu şekilde etkiledi. Kusura bakmayın ama msn de yazdığınızda cevap kesin verilmiştir elimdeki loglarda sadece bir sefer verilmemiş ondada zaten tam ekran çalışma içersindeydik sunucuda.
Ticket konusuna gelince zaten siz bizden hizmeti alırkende yoktu sitemizde ticket sistemi evet awbs ye geçecektik ancak ailevi problemler (ailemde bir kişinin hastalığı) nedeniyle hem son günlerdeki destek o kadar iyi olmadı hemde awbs ye geçiş olmadı.
Biz 4 kişi olarak çalışıyorduk normalde 2 si askerde şuanda.
Dorukhan bey şehir dışında idi son günlerde.
Ben de belirttiğim gibi ailevi problemler nedeniyle fazla destek veremedim son günlerde.
Buna mutakiben müşterilerimiz için en hayırlısı düşünüldü ve madur olunmaması için hizmetimizin devrinde karar kılındı. Umarız bu karar herkez için en hayırlısı olacaktır.
Saygılarımızla. - 01-06-2008, 13:29:07Üyeliği durdurulduTekrar merhaba,
Linux sunucumuzun devri tamamlandı, lütfen msn@internetbilisim.net adresiyle ilteişime geçiniz. - 01-06-2008, 17:24:06yalan söylicek halim yok yine söylüyorum wrthostinge çok büyük saygı duyuyorum ama bana hiç bir sorunumda yardımcı olunmadı belki ben arada kaynadım vs.. yukardaki madjack arkadaşla msndende görüşüyoruz siteler kapalıyken size yazıyo ona cevap veriyosunuz ben yazıyorum vermiyosunuzWRTHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bunu anlatmaya çalıştım..neyse uzatmaya gerek yok.
