• 07-04-2008, 23:56:16
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler hocam,
    An itibari ile yapılan çalışma sona ermiştir. Şu anda bütün sistem ve siteler eskisinden daha yüksek performansla çalışmaktadır. Müşterilerimizin göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı burada onlara teşekkür dileklerimi iletmek istiyorum.
  • 03-05-2008, 15:17:06
    #11
    aksunucu zamanında çok iyiydi sanırsam caner bey ile birleşince adına gölge düşürdü
  • 09-05-2008, 04:37:22
    #12
    yaklaşık 36 saattir sunucum kapalı. cep telefonunu aradım açmadı uğur bey, msn ler kapalı.

    r10 dışı ulaşamıyoruz. uğur bey burda görürseniz belki ilgilenirsiniz.
  • 09-05-2008, 09:24:55
    #13
    Üyeliği durduruldu
    Ulaşmayı bilen her türlü ulaşır kubilay'cım.
    VPS'in saldırı aldığı için kapalı plesk panelin gayet ılımlı bir şekilde açılıyor, sormak isterim acaba siteye girip ticket açma zahmetinde bulundunmu?
    Hayır.. ama işte bu tür yerlerde daha sonra yorum yazarak kendi çapında sonuca ulaşacağını sanıyorsun.
    Bu yazına ithafen ben yine seninle ilgilenmeyeceğim, taki sen bizimle gerçekten iletişime geçmeye çalışıncaya kadar.
    Saygılarımla
  • 09-05-2008, 14:55:24
    #14
    Mickey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ulaşmayı bilen her türlü ulaşır kubilay'cım.
    VPS'in saldırı aldığı için kapalı plesk panelin gayet ılımlı bir şekilde açılıyor, sormak isterim acaba siteye girip ticket açma zahmetinde bulundunmu?
    Hayır.. ama işte bu tür yerlerde daha sonra yorum yazarak kendi çapında sonuca ulaşacağını sanıyorsun.
    Bu yazına ithafen ben yine seninle ilgilenmeyeceğim, taki sen bizimle gerçekten iletişime geçmeye çalışıncaya kadar.
    Saygılarımla
    vayy bee uğurum napmışsın sen ya.. konuşurken kubilay abi diye konuşan insan burda kubilaycım demeye başlamış..

    ticket açma zahmetinde bulunmadım aslanım, çünkü tüm iletişim numaralarından ulaşmaya çalışıp birebir görüşmek istedim.
    kendi çapımda hareket etmem ben iş bak bu sayede sana ulaşabildim

    ve yine seninle ilgilenmeyeceğim yazında berbattı, kaliteni ve güveni bi anda bitirdin helal olsun.

    bana gelip host alcam önerebileceğin bi yer var mı diyenlere seni gösterirdim şimdi kimi göstericem ben
  • 10-05-2008, 10:13:11
    #15
    Üyeliği durduruldu
    yine abi derim sorun değil ama
    senin yaklaşımın benim canımı acıttı
    ben sana abi dedikçe sen bana gelip burda uğur bey diye hitap etmen ne kadar doğru peki?
    her neyse VPS'in şu anda online konumda yedeklerini almak istiyorsan alabilirsin veya devamda edebilirsin. bu arada ulaşmak istersen 536 499 99 05 her zaman açıktır.
    ilgilenmeyeceğim dedim çünkü sen beni hayal kırıklığına uğrattın evet ticaret ve arkadaşlık ahlakları farklıdır ve ben bu değerlere hassas olan birisiyim ancak ve ancak iş te her zaman bi saygı çerçevesi olmalıdır ki insanlar birbirlerini en azami şekilde mağdur bıraksın sorunları çözebilsin, varsa benim bi hatam özür dilerim.
  • 10-05-2008, 11:01:52
    #16
    70 YTL lik firmayla(sözde) işmi yapılır. geçmiş olsun. forumda biraz araştırma yapın host tost alırken..
  • 10-05-2008, 11:14:54
    #17
    alın size örnek bolluğu... Siz hala göz göre göre çalışıyorsanız bu kişilerle o sizin bileceğiniz iş.. uyarma görevimi yapayımda..

    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...r-ikilisi.html

    https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...uvenmeyin.html

    https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/...r-ikilisi.html
  • 10-05-2008, 11:20:27
    #18
    Üyeliği durduruldu
    ne istiyosunuz bu Uğurdan Canerden anlamış değilim.