Yaklaşık 8 ay önce reseller paketi satın aldığım ve anlaşma paketi olarak
1 ana ip + 1 ekstra ip
Diger özellikler hosting şirketleri ile aynı.
Şimdi asıl anlatmak istediğim toplamda 2 ip tahsis edilmiş olup reseller kullanıma açılmıştır. Firmadaki arkadaşlar 2 ay sonra 1 ip üzerinde tüm domainleri kullandırılmış ve iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenemediğimden bu durumu kendilerine izah ettim verilen cevaba dikkat bknz:
BEN
Merhaba,
Reseller ile ilgili ip degişikliği yaşanmış. Fakat en başta anlaşmamızda xxx.com domain 1 ip üzerinde diğer domainlier 2 ip ortak kullanılıcaktı. Ana ip ve + 1 ip olmak şartı ile Reseller de kontrol ettiğimde tüm domainlerin 1 ip üzerinde olduğunu farkettim bunu haber vermeden ve anlaşıldığı üzere düzenlenmemesinin nedeni öğrene bilirmiyim. Acil ilgilenilirse bu konu ile ilgili sevinirim.
FİRMA
Saat: 19:55 / EDİT: 06.12.2012 tarihinde son ip kısıtlaması nedeniyle ana bayi tarafından iplerin alınması sonucu oluşmuş
Bahsi geçen durumla ilgili kasti olarak yapılmış bir işlem yok.Şuan için ip tahsisi yapmıyoruz, özel ip isteyenlere şuan malesef hizmet vermiyoruz iplerin kısıtlı olması sebebiyle.
Bu nedenle yeni ayda ödeme yapmayıp başka bir firmaya taşırsanız sizin açınızdan daha problemsiz olur.
Diğer soru ve problemlerinize yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Saygılarımla,
Mehmet Yıldırım
E-mail : satis@hostunuz.com.tr
Arkadaşlar hosting yada reseller aldığınızda bu durumu dikkate alın. Sözde professiyonel çalışım..