• 29-12-2010, 11:10:45
    #28
    Kadir21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hadi seni göriyim git markete bütün çikolataların tadına bak. sonra almıyorum de tadını beğenmedim de. Bu zihniyetle onuda yaparsın parada ödemezsin..

    Sizin oralardaki marketçilerinde allah yardımcısı olsun...(!)
    Buyrun işte, VPS ile çikolatayı karşılaştıran bi r10 üyesi
    Allah da sizi güldürsün, cevap vermiyorum

    Elitbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geri ödeme istemek moda oldu sanırım, ilk olarak alacağınız hizmetin kendi sisteminizi kaldırıp kaldırmayacağınızdan emin olun. Biz size dedicated vermiyoruz VPS veriyoruz.Sizi hatırlamıyorum bir sorun var ise ticket sistemi ile ulaşın.

    Sorunu olan müşterimiz var ise info@elitbir.net adresinden bilgi alabilir. Sabit numaramızda sitemizde yazmaktadır. Forum yerine bizimle direk iletişime geçmeyi deneyiniz.

    İyi forumlar,iyi çalışmalar dilerim.
    Geri ödeme taahhütünde bulunursanız geri ödeme isteyebiliriz demektir?

    duman38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim sitem 200 load yapamaz kullanıcısı yok bu - fiyat teklifini sen verdin en iyi yerden veriyorum sunucu kapanmaz dedin. - itradeyi ben vermedim. 25 tl gibi düşük bir rakam o fiyata yıllık host alsam 2 günde o host kapanmaz sadece 2 gün kullanabildim nasıl 200 loada ulaştı acaba merak ediyorum 1 gün zaten dnslerin oturmasını bekledik. ödememi gönderdiğim hesaba geri iade edecekseniz sorun yok. bekliyorum.
    Yanlışın var, mevzubahis serverload bana ait

    Elitbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu konuya yazacağımız son mesajdır..

    Bizden sunucu almıyorsunuz VPS alıyorsunuz server load değerleri 200lerde olan vps zaten geri ödeme yapılmaz ve sizin mağduriyetiniz giderilmiştir. Bu konunun bu şekilde uzatılmasına anlam veremiyorum. Ortada mağdur kimse yok ve siz server load değeri 200 olan bir site veya artık ne barındırıyorsanız bunu 25.00tl aylık bütçe ile barındırmayı düşünüyorsanız ilk sorun sizdedir. Biz size sorunsuz hizmet vereceğiz diye diğer müşterilerimizin sistemlerinin sorun görmesine göz yumamayız.

    Almış olduğunuz hizmet ve ödemiş olduğunuz tutarlar geri gönderilmiştir. Bu konunun dahada uzamasını istemiyoruz. -traderi geri alınız.

    Ve sizden ricam 200 loadlarda veya bukadar yoğun bir siteyi vps de barındırmayınız.

    İyi geceler herkese.
    Kalan miktar iade edildi mi? Şu an kontrol etmem mümkün dedğil ve konuya son noktayı koyan "son mesajınız"ı yazdığınıza göre göndermiş olmanız gerekir, lakin talep ettiğim üzre kesinti bilgilendirmesi yapmamışsınız.
  • 29-12-2010, 12:08:05
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Kullanım bedelleriniz düşülerek size geri gönderildi. Başka bir gönderim yapılmayacaktır iyi çalışmalar dilerim.


    Konunun kapatılmasını talep ediyorum yetkili arkadaşlardan.
  • 29-12-2010, 19:40:20
    #30
    8 lira neyin kullanım bedelidir?
    VPS taş çatlasa 3-4 gün açık kaldı. Aylık fiyatı 30 lira ise günlük 1 lira demektir. Detay verin

    Düzenleme : Gelen maillere göre; teslimat tarihi 7 Aralık ( Gönderildiği saat: 19:05 (GMT+02:00). ) ve durdurulma ticket bildirim maili tarihi 9 Aralık ( Gönderildiği saat: 11:18 (GMT+02:00). )

    Yaklaşık 40 saatlik bir kullanımdan ( ki ilk 20 saat falan online olmadığım için bağlanmamıştım, 20 saatlik kullanım var saymasak bile ) 8 liralık kesinti yapmışsınız

    Hakkınızda fikrim değişmedi, yine de hakkımı helal ediyorum. -itrader silinmeyecek ve konu böyle kalacak..
  • 29-12-2010, 23:18:46
    #31
    Üyeliği durduruldu
    sorun çözüldü ödeme geri iade olarak eksiksiz alındı.
  • 29-12-2010, 23:46:56
    #32
    duman38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorun çözüldü ödeme geri iade olarak eksiksiz alındı.
    Benim eksiksiz alamama sebebim neymiş merak ettim, ödediğiniz ve geri ödenen miktar nedir?
  • 30-12-2010, 19:46:50
    #33
    Firma özel mesaj yoluyla bana ulaştı. Kalan miktarın hesabıma geçmesi gerektiğini kabul ettiler ve en kısa zamanda yollanacağı söylendi. Herşeye rağmen *********** değil işlerini yapmaya çalışan insanlarla muhattap olduğumu gördüm.
    Herkese teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar.