Merhabalar,
seslicanlar.com Engin Yüce denen şahıs, birkaç ay önce iki aylık ödeme yaparak hosting almıştır. Sonraki ödeme günü geldiğinde "şöyle oldu böyle oldu" vs.. bahaneler üreterek sürekli ödemeyi ertelemiş, iyi niyetimizden yararlanarak ödemediği 2,5 ay(toplam 4,5 ay) hizmetlerimizi kullanmıştır. En son, ayın 11'inde ödemesini yapacağını söylemiştir, sonrasında da sitesini taşımıştır. "Benim sitem zaten size yük olmaz" vb.. saçma sapan laflar etmiş, daha öncesinde bunun arkadaşı olduğunu söyleyen bir şahıs ise site suspendlendiği için etmediği küfrü bırakmamıştır.
Böyle 3 kuruş için oyunlar oynayan alavere dalavere yapan kişiliksiz şahıslara hizmet vermeyiniz. 3 kuruş para getirecek(onu da öderse) bir müşteri için böyle adamları cesaretlendirip, yaptıklarının yanına kalacağını düşündürmeyin.
Miktar çok küçük de olsa, borç tahsilatlarında bütün noter masrafı vb.. masraflar borçlu kişiye ait olduğu için, P.tesi ilk iş olarak alacak takibi iğşlemi başlatılacak, bizi kandırıp yanına kar kalacağını sandığı 25TL'yi kat kat fazlasıyla ödemek zorunda kalacaktır.
seslicanlar.com - Engin Yüce - Hosting Vermeyin!
24
●1.623
- 18-11-2010, 09:04:1625 TL olsa da mırodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



Hocam siz 25 TL i bu kadar mı az görüyorsunuz ? Yapmayın etmeyin. Türkiye 'de bir çok işçinin sadece günlük yevmiyesidir 25 TL nin altında da çalışan bir çok sektörde işçiler var. Yapmayın etmeyin ya. 10 TL bile olsa sonuçta kandırılıp verilmiyor, adamında kendine göre gider gelir hesaplaması var herkes böyle yaparsa firma batar deilmi?
Geçmiş olsun Cihan Bey. - 18-11-2010, 09:07:44az çok fark etmez hepsi hırsızdır anlamında dedim.1 tl olsaydı oda aynıdır.devils adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

