• 13-08-2007, 12:59:28
    Bu 38 kişinin verdiği hizmeti test ettinizmi?
    Nasıl hizmet verdiklerini gördünüzmü?
    Benimde o listenin içinde tanıdığım işini gayet güzel yapan insanlar var ama böyle bir kıyaslama bence çok ayıp olmuş kimsenin haddine değil böyle bir kıyaslama yapmak belki şimdi bazı kişiler isimim geçmiyor diye böyle söylüyor derler ama emin olun listede isimim geçse sildirtirdim. Çünkü 38 kişiyi o listede biri sizsiniz hadi 37 diyelim bence saygısızlık olmuş böyle bir liste yapmak. Velakin bu işle uğraşan bir kişinin hiç haddine değil.
  • 13-08-2007, 13:21:09
    Üyeliği durduruldu
    bence abartıyorsun tamam bazı şeyleri düşünmeden bir liste yapılmış olabilr ama sizde o listenin neye göre verildiğini biliyorsunuz boşuna tartışma yapmaya gerekyok...
  • 13-08-2007, 14:01:33
    FoxTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bence abartıyorsun tamam bazı şeyleri düşünmeden bir liste yapılmış olabilr ama sizde o listenin neye göre verildiğini biliyorsunuz boşuna tartışma yapmaya gerekyok...
    İnsanların işine geldiği zaman savunmaya geçmelerini normal karşılıyorumda fakat abartıyorsam gerçekten ben söyleyecek bir söz bulamıyorum sadece hakkın olduğu yerde hakkı savunurum.
  • 13-08-2007, 14:17:59
    Arkadaşlar yukarıda yazdım konu amacından fazla dışarı cıktı.

    Son Söz:

    http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5651.html

    Kanunu Okuyun ve 2-3 ay bekleyin lisans lı satışa geciş kanunu.!

    Son Cvp Atışım.!
  • 13-08-2007, 15:12:17
    Üyeliği durduruldu
    benim +18 ortağa ihtiyacım var
    gerçi varda işi bilmeyen ortak sadece göstermelik bişieye yaramıo..

    (2) Ha­len fa­ali­yet ic­ra eden ti­ca­rî amaç­la top­lu kul­la­nım sağ­la­yı­cı­lar, bu Ka­nu­nun yü­rür­lü­ğe gir­di­ği ta­rih­ten iti­ba­ren al­tı ay için­de 7 nci mad­de­ye gö­re alın­ma­sı ge­re­ken izin bel­ge­si­ni te­min et­mek­le yü­küm­lü­dür­ler.
    (3) Ha­len yer ve­ya eri­şim sağ­la­yı­cı ola­rak fa­ali­yet ic­ra eden ki­şi­le­re, Ku­rum ta­ra­fın­dan, te­le­ko­mü­ni­kas­yon yo­luy­la ile­ti­şim ko­nu­sun­da yet­ki­len­dir­me bel­ge­si olup ol­ma­dı­ğı­na ba­kıl­mak­sı­zın, yer ve­ya eri­şim sağ­la­yı­cı ola­rak fa­ali­yet ic­ra et­me­si ama­cıy­la bir yet­ki­len­dir­me bel­ge­si dü­zen­le­nir.

    MAD­DE 7- (1) Ti­carî amaç­la top­lu kul­la­nım sağ­la­yı­cı­lar, ma­hal­lî mül­kî amir­den izin bel­ge­si al­mak­la yü­küm­lü­dür. İz­ne iliş­kin bil­gi­ler otuz gün için­de ma­hal­lî mül­kî amir ta­ra­fın­dan Ku­ru­ma bil­di­ri­lir. Bun­la­rın de­ne­ti­mi ma­hal­lî mül­kî amir­ler ta­ra­fın­dan ya­pı­lır. İzin bel­ge­si­nin ve­ril­me­si­ne ve de­ne­ti­me iliş­kin esas ve usûl­ler, yö­net­me­lik­le dü­zen­le­nir.
    (2) Ti­ca­rî amaç­la olup ol­ma­dı­ğı­na ba­kıl­mak­sı­zın bü­tün top­lu kul­la­nım sağ­la­yı­cı­lar, ko­nu­su suç oluş­tu­ran içe­rik­le­re eri­şi­mi ön­le­yi­ci ted­bir­le­ri al­mak­la yü­küm­lü­dür.
    (3) Bi­rin­ci fık­ra­da be­lir­ti­len yü­küm­lü­lü­ğe ay­kı­rı ha­re­ket eden ki­şi­ye ma­hal­lî mül­kî amir ta­ra­fın­dan üç­bin Ye­ni Türk Li­ra­sın­dan on­beş­bin Ye­ni Türk Li­ra­sı­na ka­dar ida­rî pa­ra ce­za­sı ve­ri­lir.


    buna göre sanırım şirket olmaya gerek yok sadece vali veya kaymakamdan izin belgesi alaacağız..
  • 13-08-2007, 15:17:32
    Üyeliği durduruldu
    Bilgi Host adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha Bir Hafta Önce 1 Gb Alanı 200 YTL veriyodum Baktım Herkes Fiyatları kırıyor 50 YTL 60 YTL gidiyor bende deniyim Dedim.
    Allaha Şükür bugune kadar kimseyi dolandırmadık ückağıtta yapmadık müşterilerimde belli yerimde belli hizmetimde belli.
    Forum okudum kadarıyla herkes bir birine düşmüş.
    TBM Yasayı cıkardı arkadaşlar 2-3 ay sonra Lisansınızı Alırsınız Alamayanlarda Piyasaya El Sallar.!
    Teşekkürler Herkeze Yorumu İçin.!
    Alıntı
    CalisanDestek konu evet yada hayır denmesi değil sorun bizde 2 hafta öncesine bu kadar fiyat düşürmemiştik ama baktık ki gelen tepkiler cok pahallı cok kazık filancıda bu kadar da sizde neden bukadar pahalı değil ayrıca konu baya baya sapmış ben sadece bilincsiz sekilde host satan arkadaşların bilinclenmesi icin napabiliriz demiştim ama okudum kadarıyla firmalar bile bir birine düşmüş buyukler kücükleri eziyor tatışmalar cıkıyor forumdan uzaklaştırılanlarda var.
    Hata bende aslında böle bir konu acıpta bu konuda fikir sormamam gerekliydi Herkesten Özür Dilerim.
    Konunun Kilitlenip yada silinmesi için simdi pm atıcam tekrar teşekkürler herkese saolun.!
    Herkese hayırlı işle iyi satışlar.!
    Hem yukarıda ilk dediğinden kalitenden bahsediyorsun hemde yok millet kırdı bende kırdım yok dolandırmadım diyorsun. tabiki ben sana laf atmadım ama demekki sende fiyatlarında gercekden bi ucuzluk yapmışsınki rambilisiminde dediği gibi üzerine alınmışsın.
    Arkadaşım hem kalitelisin hem neden fiyatları indiriyorsun. biz burda kaliteli hizmet verip fiyatlarını düşürenlerdenmi bahsediyoruz. 5-10 ytl ye host satıp sonra piyasadan kaçan bebelerden bahsediyoruz. sen zaten konuyu tam okusan anlaman lazımdı. anlamamışsınki boş boş yazılar yazmışsın. birisi gelip senin hizmetinemi laf etti yada ben sana lafmı etmişim bilgihost *********** falan diye neyse umarım bu yazımda konuyu anlarsın
  • 13-08-2007, 15:22:42
    Üyeliği durduruldu
    abi bırak artık valllaha sıktı yaww..
  • 13-08-2007, 15:56:39
    Üyeliği durduruldu
    FoxTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    abi bırak artık valllaha sıktı yaww..
    sanane yaa sen kimsin? bu konunun sahibimisin? bu forumun sahibimisin? forum modumusun? benim yazdığım cevapların avukatımısın? nesin yani ben konuşurum o konuşur bu konuşur? bırakda forumda istediğimizi yapalım zaten yanlış 1 durumumuz olsa forumdan banlanır uzaklaştırılırız sanamı kaldı bırakıp bırakmamam? hem konuyu değiştiriyor diyorsunuz hemde kendiniz boş boş mesajlar yazıyorsunuz? konu ile alakalı yazacaksan yaz yazmıycaksan karşındakine laf atma.