Bilgi Host adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha Bir Hafta Önce 1 Gb Alanı 200 YTL veriyodum Baktım Herkes Fiyatları kırıyor 50 YTL 60 YTL gidiyor bende deniyim Dedim.
Allaha Şükür bugune kadar kimseyi dolandırmadık ückağıtta yapmadık müşterilerimde belli yerimde belli hizmetimde belli.
Forum okudum kadarıyla herkes bir birine düşmüş.
TBM Yasayı cıkardı arkadaşlar 2-3 ay sonra Lisansınızı Alırsınız Alamayanlarda Piyasaya El Sallar.!
Teşekkürler Herkeze Yorumu İçin.!
Alıntı
CalisanDestek konu evet yada hayır denmesi değil sorun bizde 2 hafta öncesine bu kadar fiyat düşürmemiştik ama baktık ki gelen tepkiler cok pahallı cok kazık filancıda bu kadar da sizde neden bukadar pahalı değil ayrıca konu baya baya sapmış ben sadece bilincsiz sekilde host satan arkadaşların bilinclenmesi icin napabiliriz demiştim ama okudum kadarıyla firmalar bile bir birine düşmüş buyukler kücükleri eziyor tatışmalar cıkıyor forumdan uzaklaştırılanlarda var.
Hata bende aslında böle bir konu acıpta bu konuda fikir sormamam gerekliydi Herkesten Özür Dilerim.
Konunun Kilitlenip yada silinmesi için simdi pm atıcam tekrar teşekkürler herkese saolun.!
Herkese hayırlı işle iyi satışlar.!
Hem yukarıda ilk dediğinden kalitenden bahsediyorsun hemde yok millet kırdı bende kırdım yok dolandırmadım diyorsun. tabiki ben sana laf atmadım ama demekki sende fiyatlarında gercekden bi ucuzluk yapmışsınki rambilisiminde dediği gibi üzerine alınmışsın.
Arkadaşım hem kalitelisin hem neden fiyatları indiriyorsun. biz burda kaliteli hizmet verip fiyatlarını düşürenlerdenmi bahsediyoruz. 5-10 ytl ye host satıp sonra piyasadan kaçan bebelerden bahsediyoruz. sen zaten konuyu tam okusan anlaman lazımdı. anlamamışsınki boş boş yazılar yazmışsın. birisi gelip senin hizmetinemi laf etti yada ben sana lafmı etmişim bilgihost *********** falan diye neyse umarım bu yazımda konuyu anlarsın