• 19-06-2010, 15:54:40
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba

    server.destek1@hotmail.com isimli msn adresi iDeal Hosting olduğunu belirtip, adımızı kullanarak, ürün satmaya çalışmaktadır. Kendisi ortağımız olduğunu belirtiyor. Bu çocuğa inanıp, sakın hizmet alayım demeyin.

    info@idealhosting.net.tr haricinde başka bir msn adresimiz yoktur. Satış desteği yalnızca site üzerindeki canlı destek/Ticket ve info@idealhosting.net.tr msn 'si üzerindendir.

    Daha öncede başka bir isimle satmış, https://www.r10.net/hosting-sikayetle...un-dikkat.html

    Bu msn adresine dikkat ediniz ! server.destek1@hotmail.com

    Aşağıda bu kişi ile pazarlığımızda mevcut, hakkında bilgi almaya çalıştık ancak bir kontör'dür gidiyor. [Cromwell ve Selim Tunç İNAN isimli kişiler bizden bir arkadaş]

    http://idealhosting.net.tr/server.de...tmail.com.html
  • 19-06-2010, 16:04:00
    #2
    Üyeliği durduruldu
    akıllanmayacak bu çocuk
  • 19-06-2010, 16:04:51
    #3
    Okul kapandı tabi şimdi bütün hepsi piyasada
  • 19-06-2010, 17:56:53
    #4
    Üyeliği durduruldu
    TeknoServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Okul kapandı tabi şimdi bütün hepsi piyasada
    Ben artık anlam veremiyorum, ciddi ve samimi söylüyorum bu sivrizekaları çözmek matematiği çözmekten daha zor.
  • 19-06-2010, 18:05:17
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Okullar kapanınca her yıl böyle oluyor. çoluk çocuk sevgilisiyle buluşmak icin yapıyor böyle şeyler çocuk işte. babasına söyleyeceksin çekecek kulaklarını

    Edit Ekleme : Çocuğun birtanesi hemen -rep vermiş. )
  • 20-06-2010, 13:26:48
    #6
    Üyeliği durduruldu
    babasını arayıp söyledikten sonra hala devam ediyorsa sizde yasal'a gideceksiniz