hostley mağdurları!
12
●1.296
- 10-06-2010, 17:38:53Üyeliği durdurulduBi şikayet konusu vardı burada Hostley ile alakalı ve bi yorum yapmıştım Hostley'e bulaşmayın diye. Ancak herkes niye? neden? açıkla falan bi ton cümlelerle beni ezmeye çalışıp üstüne de Eksi rep yağmuruna tutmuşlardı. ZAMANINDA DEDİM BEN DİYECEĞİMİ, İLLA HAKLI ÇIKMAK İÇİN BİRİLERİNİN CANININ YANMASI MI GEREKİYOR YANİ BU MUDUR?
EDİT: Eksi (-) rep veren insanı anlamıyorum, doğru konuşuyoruz bi de üstüne hakaret alıyoruz. Gerekçeye bakar mısınız: Sivri dilli
sana sadece gülüyorum Hostl*y yalakası 

- 11-06-2010, 14:22:07Sayın müşterilerimiz,
Hostley hakkındaki sorularınızı destek birimimize (http://www.hostley.net/destek.aspx) ulaşarak veya sosyal ağları kullanarak (http://www.hostley.net/blog/post/Hos...endfeedde.aspx) sorabilirsiniz.
Karalama çalışmaları ve yanlış anlaşılmaların olabilme ihtimaline karşı, sorularınızı doğrudan bize yönlendirmenizi rica ediyoruz.
İyi günler dileriz. - 11-06-2010, 17:09:08ben de hostley mağduruydum ocak ayında kendilerinden kurtuldum. Demek sorunlarını 6 aydır daha halledememişler. Ben müşterimin tavsiyesi üzerine almıştım ve müşterimin 40 tane joomla sitesi hostleydeydi.
Adamın kendi sitelerine 2 haftada 1 kere girdiğini hesabı aldıktan sonra anladım
sana sadece gülüyorum Hostl*y yalakası 